به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر اکبریفرد رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم ولادت نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) را گرامیداشت و افزود: امیدواریم بر اساس سیره، رفتار، اخلاق مداری و مهرورزی ائمه بتوانیم در مسیر درست حرکت کنیم.
رئیس دانشگاه با اشاره به رشته اقتصاد در دانشگاه گفت: در علم اقتصاد بعضی از کالاهایی که عمومیت دارند که اگر عرضه شوند، عموم جامعه از آن میتوانند استفاده کند که این کالاها عمومی به خالص و ناخالص تقسیم میشوند.
وی افزود: در دانشگاهها بحث آموزش مطرح است که آموزش یک کالای عمومی ناخالص است فرق این دو براین است که در کالاهای عمومی خالص رقابتپذیری و تراکم مطرح نیست آموزش در واقع کالای عمومی ناخالص است که هم با رقابتپذیری و هم پدیده ازدحام دارد.
وی گفت: امنیت هم یک کالای عمومی خالص است اگر چتر امنیت بر سر مردمان یک جامعه گسترده باشد و برای این امنیت سرمایههای انسانی و فیزیکی و تجهیزات و امکانات آموزشهای خاص نیاز دارد.
رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: انشاالله چتر امنیت و آموزش بر روی جوانان و هم بر روی جامعه ما باز باشد تا بتوانیم با این دو نعمتی که در هر جامعه وجود دارد از آن بهرمند باشیم.
دکتر اکبریفرد مطلبی را به نقل از بنیانگذار دانشگاه بیان کرد: که شادروان مهندس علیرضا افضلیپور عنوان نمودند وظیفه استاد دانشگاه این است که آموزش در حد عالی به دانشجویان یاد بدهد و کسانی را تحویل جامعه بدهیم بتوانند به جامعه خدمت کند که ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت به دستان استادانی است که در امر آموزش و پژوهشی و در جامعه امروزی در امر فناوری نقش بسزایی دارند.
وی در پایان سخنان خود گفت: انشاالله بتوانیم از ظرفیتهای استادان که با علم آموزی به دانشجویان به ظرفیت آنها بیفزایند و آن بینش عمیق در امر آموزشها و هم مسئولیت اجتماعی که با سختی به دست آمده را در قبال جامعه حفظ کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسن عسکری سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: هدف از برگزاری این جلسه پیگیریها ستاد تقویت و توسعه هیاتهای قرآنی استادان است.
سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه افزود: با راه اندازی ستاد تقویت و توسعه هیاتهای قرآنی استادان ستاد قصد داریم تا با همفکری،گفتگو و بیان مسائل روز گرهگشای و حل بسیاری از مشکلات در سطح دانشگاه باشیم.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: حضرت آیت الله خامنهای (مدظله العالی) در سالهای قبل در خصوص معرفی دانشجویان فرمودند: دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم و استادان را به عنوان فرماندهان این جنگ نرم هستند و هرچه از این سخنان رهبری میگذرد واقعیت آن برایمان روشنتر میشود.
حجت الاسلام والمسلمین عسکری گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی نگاه اساسی خود به این افسران جنگ نرم است که همه ما معتقد به این نظام و آرمانها و ارزشها آن هستیم و اگر هرچه هم اندیشی و فضای گفتگوهای خودمان قدرت و قوت پیدا کند بسیاری از چالشها و مشکلات به راحتی میتوان حل کنیم ولی هرچه تفرقه و جدایی صورت بگیرد بدون شک ادبیات کلامی در ارتباط با نسل دچار اشکال خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: هر چه تبیین واقعیتها نظام و حقایق نظام اسلامی و دستاوردهای آن از ابتدای نظام اسلامی تاکنون توسط استادان دانشگاه به جوانان گفته شود قطعا اثرگذار خواهد بود.
سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در ادامه از همه مسئولین و استادان در دانشگاهها خواست که بحث هیات قرآنی استانی را به صورت جدی پیگیری و با شناسایی کسانی که تمایل دارند در این هیات و جلسات آن شرکت کنند تا در شکلگیری تمدن اسلامی و زمینه سازی ظهور امام زمان(عج) قدمی برداریم.
حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی ماندگاری آیه ۱۹ سوره آل عمران را قرائت نمود که خداوند در قرآن فرمود: اِنَّ الدِّینَ عِنْدَ اللَّهِ الْاِسْلَامُ ۗ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِینَ اُوتُوا الْکِتَابَ اِلَّا مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْیًا بَیْنَهُمْ ۗ وَمَنْ یَکْفُرْ بِآیَاتِ اللَّهِ فَاِنَّ اللَّهَ سَرِیعُ الْحِسَابِ همانا دین (پسندیده) نزد خدا آیین اسلام است، و اهل کتاب راه اختلاف نپیمودند مگر پس از آگاهی به حقّانیت آن، و این خلاف را از راه حسد در میان آوردند و هر کس به آیات خدا کافر شود (بترسد که) محاسبه خدا زود خواهد بود.
وی سپس پیرو صحبتهای رئیس دانشگاه در زمینه امنیت، آموزش و فناوری افزود: اگر این سه مقوله با قرآن انس بگیرند در جامعه موفق خواهند بود. در قرآن آمده است اگر امنیتی به خداوند وصل نباشد هیچ چیزی به شما امنیت نمیدهد وی در ادامه در زمینه امنیت اقتصادی، امنیت نظامی، امنیت اعتباری، امنیت اطلاعاتی با توجه به آیات قرآنی توضیحاتی را عنوان کرد.
همچنین در خصوص آموزش با رهنمودهای قرآن آیه ۹ سوره زمر "قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ را قرائت نمود و گفت: در رابطه آموزش با قرآن باید باور، تلاوت، تدبر، عمل و توصیه کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری در خصوص فناوری و ارتباط با جامعه با توجه به آیاتی از قرآن توضیحاتی را ارائه کرد.
وی در ادامه گفت: درود بر استادی که بتواند درسش را به قرآن ربط دهد که دشمنان در این زمان میخواهند که ما با قرآن رابطهای نداشته باشیم و با فاصله انداختن قرآن را تضعیف و تخریب و تحریف میکنند.
محمد مهدی ماندگاری در پایان به خواندن و عمل کردن به بیانیه گام دوم انقلاب تاکید کرد.
آلبوم تصاویر: