به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین کارگاه اموزشی پیشرفت های صنعت غذاسازی ابزیان در تاریخ
۲۴
اردیبهشت ماه سال جاری و با هدف ارائه اخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه غذا و غذاسازی ابزیان، ارتقای سطح دانش فنی کارشناسان و افراد فعال در زمینه صنعت ابزی پروری، ایجاد بستری منساب جهت هم اندیشی اساتید، فعالین صنعت غذای ابزیان، ابزی پروران و دانشجویان و اشنایی با مشکلات و چالش های صنعت غذاسازی ابزیان و تلاش در جهت حل مشکلات با کمک کاربردری کردن دانش در دانشکده علوم دامی و شیلات برگزار می گردد.
|
گفتنی است محورهای این همایش؛ استراتژی های غذایی برای کنترل مواد الاینده، تغذیه پایدار، پلت اکسترود و پلت فشرده، جانشینان پودر و روغن ماهی در غذای ابزیان و چالش های ان، کنترل کیفیت مواد غذایی، افزودنی های غذایی ابزیان می باشند.
ضمنا اخرین مهلت ثبت نام ۲۰ اردیبهشت ماه می باشد.
|
|
دبیرخانه کنفرانس
ساری – کیلومتر
۹
جاده دریا- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری – دانشکده علوم دامی و شیلات
|
|