علی موسوی، مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای کشور : مدل ارتباط بین صنعت و دانشگاه از زمانی که دانشگاه و صنعت شکل گرفت در حال تغییر و تحول بوده است و متناسب با فرآیند های اقتصادی و سیاسی اجتماعی این مدل ارتباطی در حال تغییر است . با توجه به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین دانشگاه فنی حرفه ای با دارا بودن ۱۸۰ دانشکده در سراسر کشور مدل ارتباط بین صنعت و دانشگاه و جامعه را با ارائه یک الگوی جدید تحت عنوان الگوی تشکیل کنسرسیوم های صنعتی تغییر داد .
مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای کشور افزود : پیشبینی می شود ۳۰ کنسرسیوم (گروههای تصمیم گیران) با مشارکت صاحبان مشاغل ، پژوهشگران ، دانشگاهی ها و نماینده های نظام های حرفه ای در استان را ه اندازی گردد .
موسوی از هدف تشکیل این کنسرسیوم ها بیان داشت : هدف از تشکیل کنسرسیوم بهبود ارتباط بین دانشگاه و صنعت و جامعه است تا به شعار سال دست پیدا کنیم.
وی در ادامه بیان کرد : برای اولین بار دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای در کنار سایر دانشگاههای کشور (پیام نور، آزاد، دانشگاه های مادر ، غیر انتفاعی و واحدهای سما دانشگاه آزاد )، در آزمون مهارت که توسط سازمان تامین اجتماعی برگزار می شود در
۳۳
رشته به ررقابت پرداختند ، که کسب
۹۵
مدال طلا و نقره و برنز و دیپلم افتخار توسط دانشجویان دانشگاه فنی حرفه ای از افتخارات این دانشگاه می باشد ،که نشان دهنده تاثیر تطابق آموزش با نیاز صنعت و بازار کار در دانشگاه فنی و حرفه ای می باشد .