به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، دکتر علی حیدری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه شهرکرد با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱از طرف مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین گفت: در راستای تحقق این شعار سعی بر این شد که اعتباراتی برای مجموعه دانشگاه ها در نظر گرفته شود تا رویکرد دانش بنیان، که یکی از مولفه های اساسی آن دانشگاه ها هستند، محقق شود.
دکترعلی حیدری افزود: در مصوباتی که برای سفر ریاست محترم جمهور کارهای نهایی آن انجام شده است و به زودی ابلاغ خواهد شد، حدود ۹۰۰ میلیارد ریال برای پروژه های دانشگاه شهرکرد و حدود ۹۶۰ میلیارد ریال برای سایر دانشگاه های استان در نظر گرفته شده است که می تواند در سیاست های نظام که بحث دانش بنیان است کمک موثری کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گقت: از ۹۰۰ میلیارد ریال مبلغ مصوب برای دانشگاه شهرکرد، ۵۰ میلیارد ریال برای توسعه و تامین تجهیزات و نیاز های مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد ، ۲۵۰ میلیارد ریال برای دانشکده فنی و مهندسی بروجن، ۱۳۰ میلیارد ریال برای تکمیل خوابگاه دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان در نظر گرفته شده است.
دکتر علی حیدری افزود: ۱۲۰ میلیارد ریال برای تکمیل تصفیه خانه فاضلاب دانشگاه شهرکرد، ۱۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز آزمایشگاه های مرکزی دانشگاه و همچنین ۲۰۰ میلیارد ریال هم برای تکمیل دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد در نظر گرفته شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه عملیات عمرانی بعضی از این پروژه ها چندین سال است که غیرفعال است و هنوز به بهره برداری نرسیده اند، اظهار امیدواری کرد که با تخصیص اعتبارات، این پروژه ها هرچه سریعتر به نتیجه برسند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: برای سایر دانشگاه ها، مراکز آموزشی و پژوهشی در سطح استان ۱۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت های دانش بنیان جهاد دانشگاهی، ۵۰ میلیارد ریال برای آموزشکده کشاورزی پسران، ۵۰ میلیارد ریال برای آموزشکده فنی دختران جونقان، ۲۵۰ میلیارد ریال برای ساختمان پارک علم و فناوری استان، ۳۰ میلیارد ریال برای بنیاد نخبگان و تکمیل سایت آن و ۱۸۰ میلیارد ریال برای تکمیل ساختمان مرکزی دانشگاه پیام نور استان و همچنین سالن های ورزشی واقع در فارسان و شهرکرد در نظر گرفته شده است.
دکتر علی حیدری با بیان اینکه مبلغی حدود ۳۰۰ میلیارد ریال برای تامین زیرساخت های شرکت های دانش بنیان استان نیزدر نظر گرفته شده است، افزود: رویکرد ما این است که این اعتبارات هزینه شود تا یک سایت متمرکزی در استان برای شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد در ادامه گفت: این پول از این جهت در نظر گرفته شده است که شرکت های دانش بنیان هزینه زیادی برای تامین زمین نداشته باشند و به نوعی می توان گفت چون هزینه های زیرساختی را دولت متقبل شده، تقریبا زمین شرکت های دانش بنیان رایگان خواهد بود و قطعا کمک خیلی خوبی برای شرکت های دانش بنیان نوپا در سطح استان است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: از اساتید و اندیشمندانی که در استان در زمینه دانش بنیان فعالیت می کنند و می توانند در این زمینه، کار تولیدی انجام دهند، دعوت می کنیم هرچه زودتر به سمت ثبت شرکت بروند و پیگیری کنند تا این زمین ها در اولین فرصت ممکن واگذار شوند تا در این قسمت شاهد تحولی بزرگ در استان باشیم.