رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران
:
ایجاد شرکت های «دانش بنیان» تکلیف همه دانشگاهیان است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تشریح ۷ راهبرد برنامه استراتژی این دانشگاه گفت: اساتید و حتی کارشناسان دانشگاه باید در راه اندازی شرکت های دانش بنیان مشارکت کنند تا با خلق ثروت علمی، دانشگاه در شرایط اقتصادی دچار تلاطم نشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نخستین جلسه هیئت رئیسه و اعضای هئیت علمی دانشگاه در سال ۱۴۰۱ به تشریح دغدغه های مهم اساتید و همکاران دانشگاه از جمله ارتقای معیشت پرسنل دانشگاه پرداخت
.
وی ادامه داد: همانطور که در این شرایط میتوان تحریم ها را کنار زد، بنابراین باید بتوان در شرایط سخت اقتصادی نیازهای اساتید و پرسنل دانشگاه را برطرف کرد، براین اساس یکی از مولفه ها در این حوزه، راه اندازی شرکتهای دانش بنیان برای درآمد زایی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: برنامه استراتژی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در سال ۱۴۰۰ در
۷
راهبرد تدوین شده است
.
وی در تشریح راهبردهای استراتژی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تبیین دانشگاه نسل نو و پیش به سوی یک دانشگاه کارآفرین در راستای ارتباط بیشتر با صنعت یکی از مهمترین راهبردها است تا نیازهای بازار سلامت برطرف شود.
پازوکی تصریح کرد: دومین راهبرد در حوزه بینالمللی سازی دانشگاه است تا دانشگاه علوم پزشکی ایران نسبت به دیگر دانشگاه ها از این منظر متمایز شود.
وی ادامه داد: سومین استراتژی دانشگاه در زمینه ارتقای حوزه های فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی است، براین اساس نخستین
phd
هوش مصنوعی در این دانشگاه از پتانسیل های مهم دانشگاه علوم پزشکی ایران در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور است.
پازوکی تصریح کرد: بحث هوش مصنوعی آنچنان جایگاه ویژه ای دارد که امروزه رقابت اصلی آمریکا و چین نیز بر سر هوش مصنوعی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه تشریح راهبردهای استراتژی دانشگاه از جمله چابکسازی و رسیدن به اهداف دانشگاه اسلامی و خلق ثروت برای ثبات درآمدی مستقل جهت رسیدن به حداقل وابستگی بودجه دولتی پرداخت.
پازوکی در تشریح بحث اهمیت خلق ثروت عنوان کرد: امروزه شاهد هستیم دانشگاه سائوپائولو برزیل درآمدی
۲
تا
۳
میلیارد دلاری در سال دارد. بنابراین این دانشگاه نیز باید به این سمت پیش رود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به تقویت شبکههای بهداشت با محوریت حمایت از سیاستهای جمعیتی به عنوان راهبرد نهایی برنامه استراتژی دانشگاه گفت: شبکهها و کارشناسان دانشگاه نیز باید در راه اندازی شرکت های دانش بنیان مشارکت کنند.
گفتنی است، در نخستین جلسه هیئت رئیسه و اعضای هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۴۰۱، برخی از اساتید به تشریح نکاتی از جمله ماموریت محوری مراکز تحقیقاتی، اهمیت هوش مصنوعی و کارآمدتر شدن هیئت علمی دانشگاه پرداختند.
پایان مطلب//