در راستای اهداف دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی مطرح شد
ضرروت تکمیل خانه های مشارکت و مجمع سلامت شهرستانهای تهران/سالم سازی ۸ محصول کشاورزی
سرپرست کارگروه دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران بر تشکیل و تکمیل خانه های مشارکت و مجمع سلامت در شهرستانهای تهران تاکید کرد و گفت: یکی از اقدامات دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، سالم سازی ۸ محصول کشاورزی است که نتایج نهایی آن تا پایان امسال تبیین می شود
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، فاطمه رضوان مدنی در نشستی با روسای دانشکده ها و شبکه های بهداشت دانشگاه به تشریح اهداف و جایگاه سیاست گذاری و دیده بانی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی پرداخت
.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مولفه های حوزه سلامت،همکاری دیگر نهادهای خارج از سیستم نظام سلامت است زیرا فقط ۲۵درصد سلامت جامعه در گرو وظایف و اختیارات وزارت بهداشت بوده و ۷۵درصد مربوط به نقش دیگر نهادها است
.
رضوان مدنی با گریزی نسبت به دوران تشکیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی در زیر مجموعه شورای عالی سلامت به تشریح اجرای سندهای ملی برای مقابله و کاهش بیماریهای غیرواگیر، سلامت روان، سلامت غذا و موارد دیگر مرتبط با حوزه سلامت جامعه پرداخت
.
وی با اشاره به اینکه از سال ۱۴۰۱ دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران در استان تهران مسئولیت جدیدی را برعهده خواهد گرفت، افزود: یکی از مسئولیت های این تشکل، سالم سازی ۸ محصول کشاورزی است که براین اساس به صورت آزمایشی ۳۰درصد محصولات در منطقه شهریار تا پایان سال ۱۴۰۰ پالایش و نتایج آن برآورده می شود
.
رضوان مدنی با ضرورت تشکیل و تقویت اندیشگاه های سلامت با مشارکت و حضور فعالین ایده پرداز و دغدغه مند در حوزه سلامت گفت: دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی نقش تسهیل گری را برای نهادهای همکار در حوزه سلامت ایفاء خواهد کرد
.
وی همچنین به تشکیل و تکمیل خانه های مشارکت و مجمع های سلامت در شهرستانهای تهران تاکید کرد
.
گفتنی است در این نشست برخی از روسای دانشکده ها و شبکه های بهداشت نسبت به توجه بیشتر مسئولین ارگانهای دیگر تاکید و خواستار همراهی بیشتر این نهادها به خصوص در ایام پیک کرونا برای اجرای مصوبات دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی شدند
.
پایان مطلب
//