دکتر مهدی در مراسم اختتامیه جشنواره ورزشی پاییزه دانشگاه فنی و حرفهای: امکانات ورزشی دانشگاه فنی و حرفهای به طور منصفانهای توزیع نشده است. دانشجویان باید متولیان اصلی برنامههای ورزشی محسوب شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم «اختتامیه جشنواره ورزشی پاییزه دانشگاه فنی و حرفهای»، دهم بهمنماه ۱۴۰۰به میزبانی استان لرستان و با همکاری مرکز مشاوره، تربیتبدنی و سلامت دانشجویی دانشگاه برگزار و اسامی برگزیدگان مسابقات اعلام شد.
در این مراسم دکتر الماسی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای لرستان ضمن خیرمقدم به مهمانان و مدعوین، در اشاره به جشنواره ورزشی پاییزه به عنوان طرحی ابتکاری از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی در شرایط سخت کرونایی که در ایجاد نشاط و حرکت در دانشجویان و همکاران موثر واقع شد و آرزوی تداوم این سبک مسابقات و نیز، استقبال بینظیر از جشنواره مذکور گفت: «۱۷۰ کلیپ با کیفیت عالی از سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال گردید و داوری ها در سطح استان انجام گرفت.»
دکتر مهدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای ضمن حضور در این مراسم و قدردانی از عوامل اجرایی برگزاری جشنواره ورزشی و تبریک فرارسیدن ایامالله دهه فجر بیان کرد: «در خصوص اهمیت ورزش باید بدانیم که اگر یک روز هم بدون تحرک باشیم، روز بعد تحرک دشوار خواهد بود و اگر بخواهیم کلانتر ورزش را بررسی کنیم میبایست از بیانات رهبر معظم انقلاب در این زمینه باید الگو بگیریم که فرمودند: «اگر در یک جمله کوتاه از من بپرسند که شما از جوانان چه میخواهید؟ خواهم گفت: تحصیل، تهذیب و ورزش». یا آنکه امر به ورزش را امر به معروف برشمردند و با توجه به این
که یکی از مفاهیم اصیلی که در اسلام داریم بحث امر به معروف و نهی از منکر و کلید واژه محرم، عاشورا و بسیاری دیگر از مفاهیم دینی است، به اهمیت و جایگاه ورزش در دیدگاه رهبر معظم میتوان پی برد.
دکتر مهدی، با بیان این نکته که دانشجویی که میل به تحرک ندارد، در معرض آسیب است و ما به عنوان مسئولان امر وظیفه داریم دانشجویان را در مسیر تحرک داشتن و ورزش قرار دهیم.؛ ادامه داد: «ما دوره بسیار آسیبزایی به نام کرونا را داریم که آموزش و ورزش ما را مختل کرده است. آموزش و ورزش دانشجو نیز مختل شده است، بنابراین، فضای مجازی امکانی است برای پویایی دانشجو بدون آنکه در معرض جدی بیماری قرار گیرد.».
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه همچنین به چالشهایی در حوزه ورزش اشاره کرد و رفع آنها را باعث ارتقای جایگاه واقعی ورزش دانست:
-
سرانه ورزشی دانشگاه فنی و حرفهای بین یک چهارم تا یک سوم سرانه ورزشی دانشگاههای دولتی است. با توجه به اینکه دانشجوهای ما جوانند و نیاز به تحرک بیشتری دارند، باید این را جبران کنیم. در این راستا، طرحی را تصویب کردهایم با این مضمون که ۱۱۰ زمین چمن مصنوعی زده شود. از آن مقدار تاکنون ۲۰ زمین چمن سامان یافته است و این میتواند نیازهای ما را جبران کند.
-
اعتبارات ورزشی دانشگاهها عموماً کم است، اما زمانی که ما وارد شدیم صفر ریال بوده که خوشبختانه با تلاشهایی که صورت گرفته عدد کوچکی تخصیص داده شده است.
-
بحث کمبود منابع انسانی ورزشی است و کسی که بتواند کارهای دانشجویان را مدیریت کند بسیار کم است.
-
چالش جدیتر این است که همین امکانات جزئی دانشگاه فنی و حرفهای به طور منصفانهای توزیع نشده است. لذا یکی از اولویتهای ما افزایش سرانه اعتباری و فضایی است.
دکتر مهدی همچنین، با اشاره بر اهمیت نقش دانشجویان در زمینه طراحی ورزشی، بر امتیاز دادن به دانشجویان به عنوان متولیان برنامههای ورزشی تاکید کرد.
در ادامه مراسم، مهندس بیرانوند، رئیس شورای شهر خرمآبادبا اشاره به پتانسیل خوب شهر خرمآباد از لحاظ ورزشی و مقامآوری، دانشکدهها و آموزشکدههای فنی و حرفهای را مستعد ورود به مراحل قهرمانی ورزشی دانست
.
دکتر شریعتی، مدیرکل اداره تربیت بدنی و سلامت، دانشگاه فنی و حرفهای، به کمبود اعتبارات در حوزه ورزش، برای رسیدن به استانداردهای وزرات علوم و شناسایی فضاهای بلااستفاده در دانشکدهها و آموزشکدهها، اشاره کرد
.
دکتر بهرامی، رئیس هئیت کشتی استان لرستان با تاکید بر توانمندی استان لرستان، افزود: لرستان به لحاظ منابع انسانی و سرمایه از حوزههای متمول در حوزه ورزش است. محرومیت این استان، در حوزه تجهیزات و امکانات است و باید در حوزه ورزش دانشگاهی راهکارهایی برای بیرونرفت از ضعف ورزش استانی داشته باشیم
.
حسن ختام این مراسم، اعلام اسامی برندگان جشنواره مجازی ورزشی پاییزه بود.