با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد
بررسی آخرین وضعیت بهداشت و درمان در شهریار/ پروژه های درمانی شهریار در ماه های پایانی ساخت
آخرین وضعیت بهداشت و درمان در شهریار با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی شد. پروژه بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی امام خمینی (ره) شهریار و پلی کلینیک تخصصی شادروان حاج حسن شریفی راد در ماه های پایانی ساخت قرار دارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالرضا پازوکی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در نهمین روز آبان ۱۴۰۰ به شهریار رفت و از شبکه بهداشت و درمان شهریار، پروژه های درمانی در حال ساخت و بیمارستان امام سجاد(ع) بازدید کرد.
دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان و دکتر سید محمد طباطبایی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در حضور چند ساعته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار همراه وی بودند.
دکتر محمد هادی ناصح؛ رییس شبکه بهداشت و درمان شهریار در ابتدای این بازدید با اشاره به فعالیت چهار بیمارستان با حدود ۵۰۰ تخت بستری در این شهرستان، گفت: این چهار بیمارستان شامل بیمارستان امام سجاد (ع) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران با ۱۵۲ تخت، بیمارستان خصوصی نور با ۱۳۰ تخت، بیمارستان تامین اجتماعی با ۱۳۲ تخت و بیمارستان روانپزشکی میلاد با ۶۴ تخت وابسته به بنیاد شهید و امورایثارگران می شوند.
وی با بیان اینکه یکی از اولویت های اصلی شهریار افزایش تخت های بیمارستانی و فضای درمانی است، افزود: در شهریار به ازای هر یک هزار و ۷۱۵ نفر تنها یک تخت فعال وجود دارد و این در صورتی است که نیاز فعلی این شهرستان حداقل ۸۵۰ تخت بستری برآورد می شود که با راه اندازی بیمارستان امام خمینی (ره) با ۳۱۳ تخت به این عدد خواهیم رسید.
دکتر ناصح با اشاره به ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در ۹ پایگاه شهری و ۶ پایگاه جاده ای شهریار، گفت: ۱۳۸ تکنسین، ۵ پزشک و ۱۹ پرستار در این پانزده مرکز فعالیت دارند.
وی فرسوده بودن آمبولانس ها، کمبود تجهیزات ضروری و فضای فیزیکی را به عنوان مهم ترین مشکلات اورژانس در شهریار برشمرد و افزود: شهرستان ملارد نیز تحت پوشش پایگاه های اورژانس شهریار است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهریار ادامه داد: ۲۱ مرکز خدمات جامع سلامت، ۴۴ پایگاه سلامت و ۱۹ خانه بهداشت به مردم این شهرستان خدمات بهداشتی ارائه می دهند.
وی همچنین گفت: تا کنون ۱۴ مرکز واکسیناسیون تجمیعی کرونا در شهریار راه اندازی شده و علاوه بر این ها در هفت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی نیز واکسیناسیون انجام می شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان گزارش دکتر محمد هادی ناصح، شبکه بهداشت و درمان شهریار را یک الگوی موفق دانست و از خدمات انجام شده قدردانی کرد.
دکتر عبدالرضا پازوکی در ادامه از پروژه در حال ساخت ۳۱۳ تختخوابی بیمارستان امام خمینی (ه) و همچنین پلی کلینیک تخصصی شادروان حاج حسن شریفی راد در کنار این بیمارستان بازدید کرد. در این بازدید مهندس نوراله طاهری؛ فرماندار شهریار نیز حضور داشت.
بیمارستان امام خمینی شهریار در فضای حدود ۳۲ هزار مترمربع در چهار طبقه علاوه بر طبقات همکف و زیرزمین تاکنون ۸۶ درصد پیشرفت داشته و پروژه پلی کلینیک تخصصی شادروان حاج حسن شریفی راد در سه طبقه و سه هزار و ۶۰۰ متر مربع با کمک خیرین سلامت در ماه های پایانی ساخت قرار دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در میانه روز به بیمارستان امام سجاد (ع) رفت تا با مسئولان و کارکنان این مرکز درمانی قدیمی در شهریار دیدار و گفتگو کند.
وی پس از شنیدن گزارش دکتر علیرضا مرعشی؛ رییس بیمارستان امام سجاد(ع) از تلاش های انجام شده در این مرکز درمانی به ویژه در همه گیری کرونا تقدیر و تشکر کرد.
شهرستان شهریار با وسعتی حدود ۳۲۰ هزار کیلومترمربع بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ ۸۲۶ هزار و ۱۸۸ نفر جمعیت دارد. این شهرستان شامل دو بخش، هفت شهر، شش دهستان و حدود پنجاه آبادی می شود.
پایان خبر//
حسین دزفولی