به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر«حسن براتی زاده» افزود: رعایت بهداشت فردی، شامل شستن دست ها قبل از تهیه، پخت و مصرف غذا،شستن صحیح دست ها بعد از استفاده از سرویس بهداشتی، ضدعفونی میوه و سبزیجات قبل مصرف، ضدعفونی کردن وسایل فرد بیمار و سرویس بهداشتی آن و جلوگیری از قرار گرفتن مواد غذایی در معرض مگس و آلودگی های محیطی از جمله راه های پیشگیری از این بیمار ی است.
وی ادامه داد: خودداری ازمصرف غذاهای آماده و غیر بهداشتی مثل آب میوه، معجون، بستنی یا ساندویچ دست ساز بدون مجوز بهداشتی، جداسازی مواد غذایی که قابل جوشاندن نیست (مانند نان) در هنگام خرید با سبزیجات و میوه های شسته نشده و خام، شستن و ضد عفونی میوه و سبزی قبل مصرف به روش صحیح با اب تمیز و سالم از دیگر راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری هپاتیت A است.
وی با اشاره به این که بیماری هپیاتیت A یکی از عوامل اصلی ایکتر (زردی) و هپاتیت حاد است که در کودکان با علامتی مانند تب خفیف، اسهال و گاهی زردی همراه است ولی در بزرگسالان می تواند باعث بیماری شدیدتری شود، اظهار کرد: هپاتیت A بیماری مزمن ایجاد نمی کند و اغلب در کودکان بدون گذاشتن عارضه ای بهبودی کامل ایجاد می شود ولی در بزرگسالان می تواند حتی باعث مرگ شود.