در نشست صمیمی با حضور رییس دانشگاه؛
مشکلات و پیشنهادات مسئولین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده پزشکی طرح و بررسی شد
رییس دانشگاه با تاکید بر اهمیت و حساسیت کار در دانشکده پزشکی به عنوان بزرگترین دانشکده دانشگاه، خواستار تلاش جمعی برای ارتقاء رتبه دانشگاه در سطوح ملی و بین المللی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای این نشست که شنبه ۱۰ مهر ماه برگزار شد؛ دکتر کامران آقاخانی رییس و معاونان دانشکده پزشکی به صورت خلاصه گزارشی ازآخرین وضعیت دانشکده ارائه کردند.
آموزش مجازی و کلاسهای جبرانی در دوران کرونا و برگزاری کلاسها به صورت ترکیبی حضوری و مجازی در سال جدید تحصیلی و بارگزاری محتواهای آموزشی در فضای مجازی، واکسیناسیون اکثر دانشجویان و اساتید و آمادگی برای تزریق دوز بوستر و در پایان هم قدر دانی از تلاش همه برای مدیریت کرونا و گرامیداشت یاد شهدای سلامت گوشه ای از گزارش رییس و معاونان دانشکده بود.
سپس دکتر عبدالرضا پازوکی رییس دانشگاه هم در سخنان کوتاهی به اهمیت و حساسیت کار در دانشکده پزشکی به عنوان بزرگترین دانشکده دانشگاه اشاره کرد و خواستار تلاش جمعی برای ارتقاء رتبه داخلی و نیز رتبه بندی تایمز دانشگاه از رتبه ۶۰۰ جهان به رتبه های بالاتر شد. وی سخنانش را کوتاه کرد تا بیشتر شنونده صحبت های مدیران گروه های آموزشی باشد.
در ادامه نشست تعدادی از مدیران گروه های آموزشی این دانشکده هم به بیان مشکلات و پیشنهاد های خود پرداختند.
استفاده بیشتر از امکانات گروه ها و توان هیات علمی دانشگاه، تامین اعتبار برای رفع برخی کمبود ها در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی و تاسیس مراکز آزمایشگاهی جدید رفرانس، تسهیل حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی علوم پایه در آموزشهای بالینی بیمارستانی، افزایش پرداختی تمام وقتی اعضاء هیات علمی، ساماندهی تعمیرات دستگاه های آزمایشگاهی، ادامه یافتن برنامه های موثر و کلان دانشگاه در جریان جابجایی مدیران، توجه ویژه به نتایج اعتبار بخشی ها در دانشگاه، ارزیابی و توجه بیشتر به موضوع آموزش در گروه های آموزشی، کمبود دستیار در گروه قلب و نیاز به گسترش بخش قلب در بیمارستان های دانشگاه، لزوم بهره برداری سریعتر از بیمارستان کن برای رسیدگی به حجم زیاد بیمارانی که از غرب و شمال غرب کشور به مراکز درمانی ویژه سوختگی دانشگاه به خصوص بیمارستان شهید مطهری مراجعه می کنند، توجه بیشترمالی به مراکز تحقیقاتی بالینی مستقر در بیمارستان ها، افزایش بودجه های پژوهشی گروههای آموزشی، ضروررت ارتقا دستگاه های رادیو تراپی دو مرکز درمانی دانشگاه، حمایت از مرکز توسعه پژوهشهای بین رشته ای برای تولید علم و کاستن از اثر نامطلوب فشار کار ارائه خدمات سلامت بر کیفیت آموزش بالینی از مهمترین دغدغه های مدیران گروه های آموزشی بود.
در این نشست پیشنهاد هایی هم مطرح شد. تاسیس یک آزمایشگاه جامع مشترک برای استفاده از ظرفیت دستگاه های موجود گروه های آموزشی و صرفه جویی در خرید دستگاه های جدید و انجام کار آموزش های بالینی دانشجویان در کنار مراکز دولتی در تعدادی از مراکز خصوصی منتخب از مهمترین پیشنهاد های مدیران گروه ها آموزشی دانشکده پزشکی بود.
گفتنی است در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۶۵۰ نفر عضو هیات علمی و ۳۵۰۰ دانشجو در قالب ۴۰ گروه آموزشی مشغول آموزش و پژوهش هستند.
خبر: مجید نظامی
عکس: مجید گرامی