مدیریت فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه ارومیه در نظر دارد نسبت به معرفی فناوریهای تولید شده در این دانشگاه اقدام نماید. در این راستا و در قالب برنامه «دانشگاه ارومیه؛ هر هفته یک فناوری» به صورت هفتگی، فناوریهای تولید شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه معرفی خواهد شد. اجرای این برنامه قدمی موثر در شناساندن فناوریهای تولید شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه و کمک به بازاریابی و فروش محصولات فناورانه دانشگاه خواهد بود.
هفته دوم
عنوان فناوری
خشک کن رسانشی میوه و مواد غذایی با فناوری گرمایش القایی
معرفی تیم طراحی و توسعه محصول
دستگاه مذکور توسط تیم طراحی و ساخت متشکل از دکتر وحید رستم پور عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دکتر احمد پیری دکترای مکانیک بیوسیستم و مهندس سید حجت موسوی کارشناس ارشد مهندسی مکانیک طراحی و ساخته شده است.
معرفی فناوری یا محصول
خشک کن مذکور بر اساس فناوری القایی- تماسی عمل می کند و می توان از آن برای خشک کردن طیف وسیعی از محصولات کشاورزی استفاده نمود. توسعه این فناوری در خشک کن ها برای اولین بار توسط این تیم انجام شده و در واقع خشک کن مذکور دارای هیچ نمونه مشابه خارجی و داخلی نمی باشد.
ویژگیها و مزایای رقابتی محصول
فناوری منحصر به فرد استفاده شده در این خشک کن باعث گردیده تا دستگاه مذکور نسبت به خشک کنهای موجود دارای مزایای انحصاری زیر باشد: ۱- قابلیت خشک کردن طیف وسیعی از محصولات ۲- کیفیت بالای محصول خشک شده ۳- مصرف انرژی کم ۴- زمان کوتاه خشک کردن ۵- قابلیت اعمال پیش تیمارها ۶- ساختار و کاربری ساده
موارد کاربرد
۱-
خشک کردن انواع میوه های کامل مانند انگور، آلو، زرد آلو و ...
۲-
خشک کردن انواع میوه های چیپس شده مانند سیب، پرتقال، هلو و ...
۳-
خشک کردن انواع سبزیجات، قارچ ها و گیاهان دارویی مانند گل محمدی
۴-
خشک کردن انواع محصولات کشاورزی شامل گوجه فرنگی، خشکبار و ...
۵-
خشک کردن انواع مواد صنعتی
تصویر محصول