شناخت درمانی تجربه ای موفق برای بازگشت به زندگی
رییس هیات امنای موسسه آموزش عالی علوم شناختی «کلینیک مغز و شناخت» را یک الگوی موفق برای بازگرداندن بیماران دچار کاستی های شناختی به زندگی دانست و خاطرنشان کرد: همکاری این موسسه با دانشگاه علوم پزشکی ایران موجب شده تا به این نقص در نظام سلامت توجه شود.
دکتر کمال خرازی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: کلینیک مورد نظر در تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی ایران و موسسه آموزش عالی علوم شناختی که سابقه پنج ساله دارد، به صورت تخصصی در حوزه مغز و شناخت فعالیت می کند.
رییس هیات امنای موسسه آموزش عالی علوم شناختی افزود: نتیجه این همکاری موجب شده تا بیمارانی که به این کلینیک مراجعه می کنند، به وسیله روش های شناختی درمان بشوند، علاوه بر این دستورالعمل های درمان شناختی پس از تجربه و طراحی به وزارت بهداشت نیز ارائه بشوند و در نظام درمانی کشور قرار بگیرند.
وی با اشاره به تهیه دستورالعمل های درمانی برای افرادی دچار سکته مغزی شده اند یا افرادی که دچار زوال عقل هستند و همچنین بیماران اتیستیک در کلینیک مغز و شناخت، گفت: در واقع کارکرد این کلینبک فقط درمان نیست بلکه به توسعه روشهای درمانی بر بستر فعالیتهای پژوهشی توجه ویژه می شود.
دکتر خرازی با بیان اینکه دوره های آموزشی مختلف از جمله دوره های مهارتی و همچنین دوره های عمومی برای مردم در این کلینیک نیز برگزار می شود، خاطرنشان کرد: مجموعه این موارد موجب شده تا کلینیک مغز و شناخت به یک مدل بی نظیر تبدیل شود و ما بر این باوریم که این مدل در سراسر کشور قابل تکثیر است.
رییس هیات امنای موسسه آموزش عالی علوم شناختی یادآور شد: ضرورت دارد افرادی که به هر دلیلی دچار کاستی های شناختی می شوند، رها نشده و با درمان مناسب و علمی دوباره به زندگی باز گردند.
وی در پایان اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران یک دانشگاه بزرگ بوده و از تخصص های مختلف برخوردار است؛ موسسه آموزش عالی علوم شناختی نیز به طور خاص در زمینه روشهای شناختی فعالیت می کند، بنابراین همکاری این دو مجموعه موجب شده تا به این نقص در نظام سلامت توجه شود.
پایان خبر
حسین دزفولی