سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای به منظور بسترسازی اجرای کلیه اسناد بالادستی که مشتمل بر ۲۰ سند بالادستی من جمله: سیاست های کلی اعلامی از سوی مقام معظم رهبری در خصوص اشتغال، علم و فناوری،سند دانشگاه اسلامی، بیانیه گام دوم انقلاب، قانون اساسی، نقشه جامع علمی کشور، آینده دانشگاه ها در ایران جامعه محور و کارآفرین و.... در سال ۱۳۹۷ برای اولین بار توسط مرکز نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت تدوین گردید که این سند مشتمل بر ۱۷ راهبرد، ۱۲۲ سیاست و ۶۷۱ برنامه عملیاتی بوده است، که پس از طرح در کمیته راهبری نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای، تایید در شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای و تصویب در هیات رئیسه و هیات امنا ، دراجلاس سراسری روسای دانشکده/آموزشکده های سراسر کشور در سال ۱۳۹۷ با حضور دکتر پارسا رئیس مرکز آمار ایران، و دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای رونمایی شد و سپس برای اجرا به کلیه دانشگاه های فنی و حرفه ای استان ها ابلاغ گردید.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، در همین راستا نشست تخصصی بازنگری سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای با رویکردهای نوین توسط مرکز نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای به منظور بازنگری سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور صاحب نظران حوزه های صف و ستاد در ۵ حوزه ریاست، فرهنگی و دانشجویی، پژوهشی،آموزشی و اداری ، مالی و مدیریت منابع از ۲۲ لغایت ۲۴ دی ماه ۱۳۹۹ در دانشگاه فنی و حرفه ای بوشهر برگزار گردید.
بنابراین گزارش، بخشی ازبرنامه های عملیاتی مندرج در سند راهبردی بر اساس تجزیه و تحلیل به عمل آمده توسط مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در اجرای آزمایشی سند راهبردی محقق نشده است و بر هیمن اساس بازنگری سند راهبردی ضرورتی اجتناب ناپذیر است که می توان تغییرات شرایط اجتماعی،اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و .... که عمده ترین آن شیوع ویروس کرونا بوده است و تدوین سند برای افق ۳ ساله را از دلایل ضروری بازنگری سند راهبردی برشمرد.
گفتنی است که در این نشست تخصصی، راهبردها، سیاست ها و برنامه های عملیاتی در حوزه های ریاست، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی، پژوهش وفناوری و اداری، مالی و مدیریت منابع توسط صاحب نظران حوزه صف و ستاد دانشگاه فنی و حرفه ای بازنگری شد.
پیش بینی می گردد در بازنگری این سند تعداد راهبردها از ۱۷ به ۸ راهبرد و تعداد سیاست ها از ۱۲۲ به ۷۷ سیاست کاهش یابد و تعداد برنامه های عملیاتی از ۶۷۱ به ۷۱۱ برنامه عملیاتی افزایش یابد که این سند پس از اعمال نظرات مدیران حوزه ستادی و اعضای هیات رییسه دانشگاه فنی و جرفه ای جهت تصویب به هیات امنای دانشگاه فنی و حرفه ای ارائه خواهد شد.