به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر ابراهیم بازخانه ای اظهار کرد: طی هفته گذشته ۷۵۷ واحد صنفی اعم از نانوایی، قنادی، گل فروشی، سفره خانه سنتی و ... طبق مصوبه ستاد ملی کرونا در قالب بازدیدهای تخصصی کارشناسان بهداشت محیط و همچنین گشت مشترک به اتفاق نماینده های فرمانداری، صنعت و معدن و پلیس اماکن عمومی در راستای اجرای پروتکل های بهداشتی مبارزه با کووید ۱۹ مورد بازدید قرار گرفتند.
وی بیان کرد: طی این بازدید، ۲۱ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت محدودیت های کرونایی، موازین بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی طبق قانون پلمپ شد و ۱۲۷ واحد نیز اخطاریه دریافت کردند که تعدادی متصدی این واحدهای صنفی پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
بازخانه ای گفت: در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در واحدهای صنفی براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، مقررات و پروتکلهای بهداشتی به هر یک از واحدها ابلاغ شده که ملزم به رعایت آن هستند.
وی تاکید کرد: هر صنفی که بخواهد سلامت شهروندان را به خطر اندازد طبق قانون با آن برخورد می شود و از شهروندان هم درخواست داریم که تخلفات واحدهای صنفی در شهرستان را به واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند تا در اسرع وقت به آن ها رسیدگی شود.