جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا از برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت تمامی بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی و غیر کرونایی در فصل های پاییز و زمستان خبر داد.
دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: کارشناسان این معاونت با بیش از ۶۰۰ ساعت کار شبانه روزی ضمن بررسی و تحلیل روند نظام ارجاع بیماران کرونایی، ظرفیت و تجهیزات مراکز درمانی دانشگاهی و غیر دانشگاهی را برای ارائه خدمات به بیماران مورد ارزیابی قرار دادند خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی در فصل های پاییز و زمستان از ظرفیت تمامی بیمارستان ها با توجه به شرایط و تجهیزات موجود در ارائه خدمات به بیماران استفاده می شود.
وی با بیان اینکه در موج دوم افزایش تعداد بیماران کووید-۱۹ در مشهد، علاوه بر بیمارستان های امام رضا(ع) و شریعتی که به عنوان مراکز مرجع کرونا بودند، بیمارستان های غیر دانشگاهی شامل فارابی، هفده شهریور، امام حسین(ع)، ثامن الائمه(ع) و ۵۵۰ ارتش در ارائه خدمات به بیماران کرونایی فعال شدند خاطر نشان کرد: درحال حاضر پیش بینی های لازم برای فصل های پاییز و زمستان به طور کامل انجام شده است و از توان و ظرفیت تمامی مراکز درمانی استفاده خواهد شد تا در روند خدمات رسانی به بیماران مشکلی ایجاد نشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برخی از بیمارستان های شهر مشهد سیستم تهویه و فضای فیزیکی متناسب با بستری بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را ندارند و تنها در بستری بیماران غیر کرونایی مورد استفاده قرار می گیرند خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده برخی از بیمارستان ها چند بخش و برخی دیگر تمام بیمارستان زیر بار خدمات رسانی به بیماران کرونایی قرار خواهند گرفت.
دکتر بدیعی خاطر نشان کرد: در برنامه ریزی های صورت گرفته در موج بعدی افزایش بیماران کووید-۱۹ که برای فصل های پاییز و زمستان پیش بینی می شود در کنار اورژانس عدالتیان، اورژانس بیمارستان های شهید هاشمی نژاد و فارابی نیز به بیماران خدمات رسانی خواهند داشت.
وی افزود: فعال شدن ۱۰۰ درمانگاه برای ارائه خدمات در سطح یک و ۱۸ کلینیک در سطح دو از دیگر برنامه های پیش بینی شده در فصل های پاییز و زمستان است.
{jcomments on}