به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دبیرخانه دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، جلسه مشترک دبیران همایش با حوزه ریاست برگزار گردید.
گفتنی است این جلسه با هدف ایجاد هماهنگی بین قسمت های مختلف مدیریتی دانشگاه اعم از معاونت های پژوهشی و فرهنگی، مدیریت دانشجویی، حوزه حراست و مدیریت روابط عمومی و همچنین جهت ارتقای کیفیت همایش برگزار گردید.
این جلسه مسئولین پیرامون مسائلی همچون چگونگی برگزاری و مشکلات پیش روی همایش به بحث و تبادل نظر پرداختند.
لازم به ذکر است دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران" در روزهای
5
و
6
اردیبهشت ماه سال
1397
در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، برگزار می گردد.



