![داروخانه رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ اولین داروخانه آموزشی، خدماتی تحت پوشش دانشگاه](http://iums.ac.ir/files/site1/yekta_program/contents_images/103211.jpg)
داروخانه رازی مدد دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای خدمت رسانی به مردم و ارائه آموزش به دانشجویان داروسازی در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم افتتاح داروخانه رازی مدد با حضور رئیس دانشگاه، معاونین توسعه و غذا و دارو، رئیس مجموعه مدد ایران،رییس دانشکده داروسازی پردیس بین الملل، مدیر امور مالی دانشگاه ، مسئولین و اساتید بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) در تاریخ ۱۷ تیر ۱۳۹۹ برگزار شد.
دکتر ولایی ؛ رئیس مجموعه مدد ایران در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان داشت: این داروخانه با دو هدف آموزش به دانشجویان داروسازی و خدمات رسانی به مردم در خصوص داروهای کمیاب، نایاب و سهمیه ای ایجاد شده است.
رئیس مجموعه مدد ایران بیان کرد: از حدود چند سال پیش پیگیر بودیم تا در دانشگاه علوم پزشکی ایران داروخانه ای را افتتاح کنیم که هم آموزشی باشد و هم بتواند خدمات به مردم ارائه نماید؛ لذا در سال قبل ، با توجه به گذشت سه سال از تاسیس دانشکده داروسازی و سطح قابل توجه تعداد دانشجویان رشته داروسازی ، توانستیم مجوز داروخانه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران مربوط به دانشکده داروسازی پردیس بین الملل را از سازمان غذا و دارو اخذ نماییم.
وی گفت : به دنبال آن می بایست فضای مناسب جهت ایجاد داروخانه در یکی از مراکز درمانی تعیین می شد و با توجه به استقرار بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) در غرب تهران ، ازظرفیت این مرکز را برای احداث داروخانه رازی و ارائه خدمات دارویی به مردم استفاده کردیم.
دکتر ولایی خاطر نشان کرد: با شیوع ویروس کرونا ، موضوع پیگیری کمی به تاخیر افتاد ولی با تلاش مجدد توانستیم داروخانه رازی را افتتاح نماییم.
ایشان با اشاره به این نکته که تا حالا مکانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای توزیع داروهای سهمیه ای وجود نداشته است ، افزود: با ایجاد داروخانه رازی از این زمان به بعد داروهای سهمیه ای و تحت پوشش بیمه در اینجا توزیع می شود.
وی ابراز داشت: امیدوارم افتتاح این داروخانه ، منشاء خیر و برکت برای دانشگاه و قدم کوچکی برای خدمت رسانی به مردم باشد و بتوانیم در راستای ارتقای کیفیت خدمات ، این فضا را توسعه دهیم .
رئیس مجموعه مدد ایران اعلام کرد: فعلاً پروتکلی برای توزیع داروهای بیماران کرونایی نداریم و به محض اعلام ، حتماً داروهای خاص این بیماران در داروخانه رازی توزیع می شود.
دکتر ولایی تصریح کرد : این اولین داروخانه آموزشی ، خدماتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران است .
به گفته ایشان؛ به ازای هر ۷۵ دانشجوی داروسازی می توان یک داروخانه آموزشی ایجاد کرد .
دکتر ولایی افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای ۲۰۰ دانشجوی داروسازی می باشد ، می توان دومین مرکز و داروخانه آموزشی را احداث نماییم و در همین زمینه پیگیر کسب مجوزهای لازم هستیم.
تهیه خبر : رهنورد
عکس : اژدری