به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛
با افزایش جمعیت و گسترش روز افزون شهر تهران، مقررات سختگیرانهای برای استقرار شرکتها و واحدهای صنعتی، تولیدی، تجاری و اداری در مناطق مسکونی وضع شده است.
بنگاههای تجاری موظف شدند تا دفاتر اداری خود را در ساختمانها و مناطق دارای کاربری غیرمسکونی مستقر کنند. همچمنین برای استقرار کارخانجات صنعتی در اطراف تهران نیز محدودیتهای وضع شد.
اما
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
در این زمینه تفاهمنامهای با مجموعه شهرداری تهران منعقد کرد تا تسهیلاتی برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شود.
تاکنون بیش از ۲۰۰ شرکت دانش
بنیان توانستهاند با استفاده از این خدمت، در ۴هزار متر کاربری مسکونی شهر تهران مسقر شوند.
براساس
تفاهمنامه همکاری بین شهرداری تهران و معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
، شرکتهای دانشبنیان فعال در تهران، میتوانند در صورت کسب شرایط لازم، دفاتر خود را در اماکن مسکونی مجاز در سطح شهر تهران مستقر کنند. از ابتدای تصویب این تفاهمنامه تاکنون بیش از ۲۰۰ شرکت توانستهاند از این تسهیلات، بهرهمند شوند و در ۴ هزار مترمربع کاربری مسکونی شهر تهران مستقر شوند.
بسته خدمتی، استقرار شرکتهای دانشبنیان در مناطق مسکونی، بر اساس راهبردهای اقتصاد مقاومتی تصویب شده است. شرکتهای دانش بنیانی که از شرایط لازم برای بهرهمندی از این بسته خدمتی برخوردار هستند از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی میشوند تا در پهنههای مختلف شهری تعیین شده مستقر شوند.
نداشتن شاکی خصوصی و یا آراء کمیسیونهای ماده صد از جمله شرایطی است که در مسئله صدور مجوز استقرار در مناطق مسکونی موثر است.
شرکتهای متقاضی باید توجه داشته باشند که بر اساس این تفاهمنامه، کاربری ساختمان تغییر نخواهد کرد و صرفاً به شرکت اجازه ادامه فعالیت در اماکن مسکونی داده خواهد شد.