معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرای برنامه نظام ارجاع را مهمترین اقدام دانشگاه در مدیریت بیماران و جلوگیری از افزایش بار مراجعه مراکز درمانی در دوران شیوع ویروس کرونا عنوان کرد.
به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی اول در نشست ویدئو کنفرانس رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در این مدت ۸۰ درمانگاه خصوصی در نقاط مختلف شهر در کنار مراکز بهداشتی و درمانی مسئولیت ارائه خدمات در سطح یک را به بیماران مشکوک و یا مبتلا به کووید-۱۹ را داشتند خاطر نشان کرد: با همکاری سپاه، ارتش و نیروهای نظامی درمانگاه هایی مجهز به دستگاه های تصویر برداری و آزمایشگاه برای ارائه خدمات سطح دو به بیماران در نظر گرفته شد و بدین طریق از بار مراجعه به مراکز درمانی به طور چشمگیری کاسته شد.
وی خاطر نشان کرد: در مرحله نخست شیوع ویروس کرونا، ۵ بیمارستان خصوصی مشهد مسئولیت پذیرش بیماران کدهای ۷۲۴ و ۲۴۷ را بر عهده گرفتند و تا یک ماه گذشته با تعرفه دولتی به این دسته از بیماران خدمات ارائه دادند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در این مدت به منظور جلوگیری از اختلال در روند خدمات رسانی به بیماران اورژانسی و جلوگیری از انتقال بیماری کووید-۱۹، ده آمبولانس به بیماران کرونایی در سطح مشهد اختصاص یافت.
دکتر بدیعی با اشاره به راه اندازی ۳۰ کلینیک آموزش به بیمار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه اظهار کرد: بر اساس آمارهای به دست آمده با اجرای این طرح ۲۶ درصد میزان مراجعه به مراکز اورژانس بیماران دیابتی و سرطانی پس از ترخیص کاهش یافته است.
وی اجرای برنامه پزشکی از راه دور را از دیگر اقدامات در حال اجرای این دانشگاه عنوان کرد و گفت: تلاش می شود پس از نشست های هماهنگی، از ماه آینده بخش های زیادی از استان خراسان را زیر پوشش این طرح قرار دهیم تا بتوان در این شرایط خدمات را به بیماران ارائه داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرای کدینگ دارو و ملزومات مصرفی را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و گفت: این طرح حدود یک سال است که در حال اجراست و در حدود سه هفته پیش تکمیل شد و در حال حاضر به طور کامل نحوه استفاده از لوازم مصرفی و دارو ها در مراکز درمانی رصد می شود.
دکتر بدیعی با اشاره به اینکه عملیات ساختمانی بیمارستان شهید هاشمی نژاد در حال اتمام است از وزیر بهداشت خواست نسبت به تامین تجهیزات مورد نیاز این پروژه در راستای بهره برداری هر چه سریعتر آن مساعدت لازم را داشته باشد.
وزیر بهداشت: همواره نگران پیک فزاینده مشهد در مسئله کرونا هستم
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دستور ویژه ای را برای تجهیز بیمارستان شهید هاشمی نژاد در راستای خدمات رسانی به مردم منطقه و زائران بارگاه منور رضوی صادر نمود.
دکتر سعید نمکی خاطر نشان کرد: همواره نگران پیک فزاینده مشهد در مسئله کرونا هستم و باید تیم بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خود را برای یک پیک ابتلا و درمان آماده کنند.
وی با اشاره به موقعیت مشهد و مناطق حاشیه نشین این کلانشهر تاکید کرد: باید تمامی تمهیدات لازم و همچنین ایجاد مراکز مراقبت و نگهداری از بیماران در نظر گرفته شود.
نشست ویدئو کنفرانس رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به منظور ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای کنترل و مدیریت کووید-۱۹ و وضعیت شیوع ویروس کرونا در مشهد و سایر مناطق استان خراسان رضوی برگزار شد.
{jcomments on}