سی و پنجمین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سی و پنجمین جلسه شورا با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، معاونین ، روسای دانشکده ها و سایر اعضاء ، روز شنبه ۷ تیر ۱۳۹۹ در سالن کنفرانس ستاد مرکزی تشکیل شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیرعنوان کرد: از همرزمان نظام سلامت که در مسیر مبارزه با کرونا زحمت کشیدند تشکر می نمایم؛ لازم به ذکر است آمار رسمی نشان می دهد حدود ۱۰ درصد از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی ایران به بیماری کرونا مبتلا شدند که با توجه به روند افزایشی ، تغییرسبک زندگی وکار ضروری است.
تهیه برنامه جامع آموزش مجازی تا سال ۱۴۰۰ :
دکتر کوهپایه زاده ضمن تشکر از دکتر مظاهری نژاد ؛ معاون آموزشی ، از ایشان به عنوان افتخاری برای دانشگاه یاد کرد و افزود: برنامه ریزی آموزشی ما طبق اهداف استراتژیک پیش خواهد رفت و باید برنامه جامع آموزش مجازی تا سال ۱۴۰۰ تهیه شود.
وی افزود: آنچه درآموزش مجازی به عنوان یک رویداد بین المللی حائز اهمیت است ، بحث کیفیت می باشد ؛ لذاباید با یک نگاه تحول گرا به سمت آموزش مجازی هوشمند بویژه در دوره تحصیلات تکمیلی پیش رویم.
تدوین برنامه تکلیف مدار و سیستماتیک توسعه فناوری دانشگاه:
ایشان بر تدوین برنامه تکلیف مدارو سیستماتیک در راستای توسعه فناوری دانشگاه تاکید کرد.
تقویت برنامه تله مدیسین در راستای اجرای نظام ارجاع:
دکتر کوهپایه زاده ، ساماندهی و تقویت برنامه تله مدیسین را ضروری دانست و تصریح کرد: در راستای خدمت رسانی به مردم ؛ برای اجرای این برنامه باید ازتوانمندی وهمکاری بین بخشی هم استفاده شود.
تدوین سند اجرایی مدیریت بحران دانشگاه:
تدوین سند اجرایی مدیریت بحران یک موضوع واجب است که توسط اتاق فکر دانشگاه درحال پیگیری می باشد.
بهره گیری از تفکرات و نظرات دانشجویان علاقمند
:
افزایش توانمندی های دانشجویان در رشته های مختلف و بهره گیری از نظرات ایشان جزء سیاست های دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
گفتنی است دکتر مظاهری نژاد؛ معاون آموزشی دانشگاه در این جلسه ؛ مولفه های مهم جهت ایجاد و توسعه نرم افزارهای آموزش مجازی را برشمرد و فرآیند ارتقای آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران را شرح داد.
همچنین دکتر متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، گزارشی از بررسی طرحهای پژوهشی مرتبط با کووید- ۱۹ را ارائه کرد و در خصوص برنامه عملیاتی توسعه پژوهش و فناوری توضیح داد.
در ادامه دکتر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه ، اهم اقدامات مراکز تحت پوشش در زمینه برنامه عملیاتی تله مدیسین را بیان کرد و افزود: ارتباط سطح یک و دو نظام ارجاع ، مشاوره در زمینه مادران باردار با تیم عفونی ، تحقق نوبت دهی تجمیعی مراکز ، امکان اشتراک تصاویر پزشکی ازجمله مزایای اجرای برنامه عملیاتی تله مدیسین( مراقبت پزشکی از ره دور) می باشد .
وی افزود: بیشترین تمرکز ما در سال جاری در زمینه راه اندازی کلینیک مجازی، ارائه مشاوره به بیماران پرخطر و مادران باردار است.
سپس دکتر سیدین؛ عضو هیئت علمی دانشگاه ، اهداف ، چشم انداز و راهبردهای کلیدی پیش نویس سند دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوادث و بالایا ( تا سال ۱۴۰۱) را ارائه کرد .
در پایان ، بنیامین پیران؛ دانشجوی پزشکی دانشگاه وعضو کانون مشاوران جوان (مجد) در زمینه برنامه پزشکی فرادقیق( فردی سازی درمان) طرح موضوع کرد و اهداف ، اهمیت و چگونگی اجرای این برنامه را برشمرد.
تهیه خبر : رهنورد