معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، بهسازی و تجهیز خوابگاه های دانشجویی را از برنامه های اولویت دار این دانشگاه برشمرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، پرویز انصاری راد، در پنجمین جلسه شورای تخصصی نظارت دانشگاه، در خصوص بررسی وضع پذیرش دانشجو معلم طی سال جاری، با اشاره به گام های مثبت دانشگاه برای جبران کمبود نیرو در وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه با توجه به شرایط موجود فعالیت های دانشگاه در همه حوزه ها از جمله دانشجویی، به خوبی پیش می رود.
انصاری راد، از برپایی جلسات متعدد مجازی با موضوعات متنوع در سطح کشور سخن گفت و افزود: در جلسه ویدئوکنفرانس برگزار شده با حضور صدیقی معاون دانشجویی و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، بهره مندی از دانشگاه فرهنگیان به منظور تهیه و تنظیم سئوالات آزمون سایر دانشگاه های کشور در دستور کار مصوبات پیشنهادی قرار گرفت.
عضو شورای تخصصی نظارت دانشگاه فرهنگیان، تلاش دانشگاه از ابتدای سال جاری به منظور پذیرش حداکثری دانشجو را از مهم ترین فعالیت های دانشگاه فرهنگیان برشمرد و تصریح کرد: بر همین اساس با تنظیم طرح پیشنهادی و ارائه آن در دویست و سی و دومین جلسه هیات رئیسه دانشگاه با مصوب شدن این طرح کمیته هایی مختلف به منظور پذیرش حداکثری دانشجو تشکیل شده است.
این مقام مسئول، با اشاره به اجرای طرح آمایش معاونت دانشجویی در راستای مطالعه و استخراج همه فرصت ها، منابع و تجهیزات به منظور اتخاذ تصمیمات مهم آتی گفت: شرایط فعلی حاکم بر کشور مانع اجرای برنامه ها و اهداف پیش روی این دانشگاه نیست.
معاون دانشجویی، از دانشگاه فرهنگیان به عنوان یک دانشگاه فرصت مدار و زیست محور یاد کرد و اظهار داشت: با رصد ظرفیت سراهای دانشجویی و احصاء آمار به صورت مرکز به مرکز در صدد اسکان صحیح دانشجو معلمان هستیم.
انصاری راد، ظرفیت تخت های خالی سراهای دانشجویی سراسر کشور را رقم ۹ هزار و ۶۳ عدد اعلام کرد و گفت: با راستی آزمایی آمار کسب شده و اعلام به نهادهای نظارتی و تصمیم گیرنده لحاظ ردیف های بودجه ای تسریع بخشیده می شود.
وی، همچنین گسترش خوابگاه های استیجاری را حرکتی مهم به منظور حفظ اصالت دانشگاه فرهنگیان در راستای تربیت معلم در سراها ذکر کرد و گفت: استفاده از سراهای استیجاری در استان گامی مهم به منظور افزایش اسکان دانشجو معلمان است. با بالا بردن ظرفیت سراهای دانشجویی در سطح کشور و اخذ مصوبه از هیات امناء دانشگاه ظرفیت دانشجویان در حال تردد را افزایش خواهیم داد.
این مقام مسئول، با تاکید بر بومی گزینی و تقویت تردد دانشجو معلمان در شرایط موجود تصریح کرد: با اعلام تعلق ردیف ۱۵ هزار نفری دانشجو معلم پیوسته به دانشگاه فرهنگیان در سال جاری، ما توانایی افزایش این ظرفیت را تا ۲۰ هزار نفر دانشجو معلم داریم.
انصاری راد، با اشاره به مهارت آموزان دانشگاه فرهنگیان یادآور شد ممکن است پذیرش دانشجو در سال جاری به رقم ۳۰ هزار نفرهم برسد.
معاون دانشجویی، افتتاح یکی از خوابگاه های استاندارد استان خوزستان طی چند روز گذشته توسط رئیس دانشگاه را اتفاقی مهم در راستای افزایش ظرفیت دانشجو معلم برشمرد و گفت: ارسال تجهیزات به خوابگاه دارای ظرفیت ۴۵۰ نفر دانشجوی استان خراسان رضوی از جمله فعالیت های مهم سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان به شمار می رود.
وی، با تاکید بر تصمیم و اعلام نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر سیر تربیت معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان اظهار داشت: با راستی آزمایی و دسترسی به بلوک های خوابگاهی اتاق های موجود در خوابگاه ها تعداد ۵ هزار اتاق است.
عضو شورای تخصصی نظارت دانشگاه فرهنگیان، اختصاص بودجه به منظور خریداری بیش از ۴۰ دیگ صنعتی و تجهیز آشپزخانه ها، تامین کولرهای مورد نیاز خوابگاه ها، ارسال بیش از ۸ هزار تخت و بیش از ۸ هزار تشک به ظرفیت ۱۰ میلیارد تومان و تامین آب سردکن و جاکفشی را از جمله فعالیت های مثبت انجام شده در سطح سراهای دانشجویی اعلام کرد و گفت: با در اختیار داشتن ۳ هزار تخت آماده برای برطرف کردن نیاز استان ها در سطح کشور هستیم.
انصاری راد، سراهای دانشجویی را محل تربیت معرفی کرد و افزود: مهیا بودن امکانات اولیه دانشجویی تسهیل کننده تربیت دانشجو است.
وی، بسته تحولی سرای طیبه تنظیم شده از سوی معاونت دانشجویی دانشگاه فرهنگیان را هدفمند خواند و گفت: بعد از فراهم آمدن امکانات اولیه دانشجویی، سرای طیبه با همکاری معاونت فرهنگی در قالب طرح جامع تربیت در جمع دانشجویان کشور پیاده می شود.
این مقام مسئول، در پایان فرآیند ساماندهی سراهای دانشجویی را حاصل تلاش کمیته های تشکیل شده در سازمان مرکزی دانست و اظهار داشت: با صدور ابلاغ افراد منتخب در کمیته های مذکور به تفکیک وظایف و نوع فعالیت این افراد مشخص شده است.