معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده ۷۵ تا ۸۰ درصد از آزمون های پایان ترم دانشجویان به صورت غیر حضوری برگزار می شود و تنها حدود ۲۰ درصد به صورت حضوری است.
به گزارش وب دا، دکتر فریبرز ثمینی در نشست با دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برای جضور اساتید و دانشجویان در مراکز آموزشی و درمانی برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است خاطر نشان کرد: خوابگاه های دانشجویی نیز بر اساس پروتکل های تدوین شده آماده سازی شده است و پذیرش دانشجویان با دارا بودن گواهی سلامت صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه در آخرین نشست با معاون آموزشی وزارت بهداشت، مسئولیت نحوه برگزاری آزمون ها بر عهده دانشگاه ها نهاده شده است تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده محتوای آموزشی و آزمون ها به صورت متناوب در طول ترم از دانشجویان به صورت مجازی گرفته می شود و تنها ۳۰ درصد از نمره در آزمون نهایی و به شکل آنلاین لحاظ می شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تا کنون به همت اساتید دانشگاه، ۴۸ هزار محتوای علمی در سامانه نوید وارد شده که بر اساس ارزیابی های انجام شده دانشگاه دراین حوزه رتبه خوبی را کسب کرده است خاطر نشان کرد: برخی از کلاس ها نیاز به برگزاری کلاس رفع اشکال به صورت حضوری داشت که بدین منظور ۴ تالار بزرگ رازی، ابن سینا، پندی و ابن سینا در اختیار اساتید قرار گرفت.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تدوین پروتکل های علمی در راستای پیشگیری و مدیریت ویروس کرونا را از مهمترین اقدامات کمیته علمی کووید-۱۹ این دانشگاه عنوان کرد.
دکتر فریبرز ثمینی با بیان اینکه کمیته علمی کووید-۱۹ در قالب ۴ کمیته از ابتدای اسفند ماه در دانشگاه و سپس در استان تشکیل شد اظهار کرد: تدوین پروتکل های درمانی، مسدود شدن درب های حرم مطهر، نحوه بستری و ارائه خدمات بیماران مبتلا ، نحوه فعالیت اساتید در مراکز آموزشی و غیر آموزشی از جمله دستورالعمل های تدوین شده در این کمیته به شمار می رود.
وی نگران کننده ترین موضوع حال حاضر را کم توجهی و ساده انگاری مردم نسبت به بیماری کووید-۱۹ عنوان کرد و گفت: نیاز است با برنامه ریزی و گسترش اطلاع رسانی موارد پیشگیری و خود مراقبتی به طور مستمر به مردم یادآوری شود.
{jcomments on}