معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بر انجام پیش بینی های لازم برای آینده نگری بیماری کووید-۱۹ در حوزه بستری و تعداد موارد مرگ و میر تاکید کرد.
به گزارش وب دا، دکتر ایرج حریرچی در نشست با رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به روند افزایشی بیماران بستری کووید-۱۹ در مراکز درمانی اظهار کرد: باید پیش بینی های لازم در این زمینه تا آخر مردادماه انجام شود تا بتوان برنامه ریزی های لازم را به شکل هدفمند در دستور کار قرار داد.
وی با بیان اینکه افزایش تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی نگران کننده است تصریح کرد:باآینده نگری به طور حتم می توان به شکل مطلوبی از این بحران نیز عبور کرد.
دیدار با امام جمعه مشهد، بازدید از مراکز بهداشتی، بیمارستان های ریفرال کرونا و شرکت در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از جمله برنامه های سفر معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به خراسان رضوی است.
![](https://webda.mums.ac.ir/images/99/pictiiir/06.jpg)
![](https://webda.mums.ac.ir/images/99/pictiiir/05.jpg)
{jcomments on}