کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا با اولویت التور در این معاونت و با همکاری اداره کل امور اجتماعی استانداری، شرکت آب منطقهای، سازمان میراث فرهنگی، اتاق اصناف، شهرداری، سازمان پایانهها، شرکت آب و فاضلاب استان، معاونتهای درمان، غذا و دارو و بهداشت دانشگاه و به ریاست دکتر منوچهر کرمی معاون بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان،
در ابتدای جلسه دکتر کرمی هدف از تشکیل این جلسه را همافزایی و هماهنگی تمام سازمانها برای کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذاعنوان نمود و افزود: دانشگاه علوم پزشکی همدان در این حوزه مشاوره و ناظر است و انتظار میرود تمام سازمانها در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.
در ادامه جلسه مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی در خصوص بیماری کووید ۱۹ و ارتباط آن با بیماری منتقله از آب و غذا، تحلیل بیماری وبا در سالهای گذشته، آمار بیماری تیفوئید و انتظارات خود را از دستگاه اجرایی استان مطرح نمود و سپس دکتر رفعتی مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان نیز در خصوص مطلوبیت کلرسنجی، مشکلات فرایند تامین و توزیع آی آشامیدنی، نکاتی در مورد تانکرهای آبرسانی و گزارش وضعیت موجود آبیاری مزارع کشاورزی با پساب در همدان مطالب خود را عنوان نمود.
در پایان کارشناسان سازمانها نقطه نظرات خود را در خصوص کنترل بیماری منتقله از آب و غذا بیان کردند./ع