رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با ارسال لوح تقدیر، از تلاش ها و زحمات دکتر رضا غیاثوند و دکتر غلامرضا عسگری از اعضای هیات علمی دانشکده تغذیه، در راستای تدوین دستورالعمل حمایت های تغذیه ای در بیماران سرپایی، بستری و مشکوک به کووید ۱۹، تشکر و قدردانی نمود.
دستورالعمل حمایت های تغذیه ای در بیماران سرپایی، بستری و مشکوک به کووید ۱۹ با رهبری، مدیریت و هماهنگی دکتر غیاثوند و دکتر عسگری و به همت اعضای هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و همکاری اساتید و اعضای هیات علمی سایر دانشگاه های علوم پزشکی تدوین گردیده است.