رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست مشترک اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری استان تهران بر توجه به مسائل معیشتی و مالی پرستاران تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست مشترک اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری استان تهران که با حضور دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه و دکتر قنبری مدیر پرستاری دانشگاه برگزار شد، گفت: در حوزه پرستاری توجه به معیشت، عدالت در پرداخت و سرعت در پرداخت باید مد نظر باشد.
وی با بیان اینکه اغلب بیمارستانها کارانه و اضافه کار اسفند را پرداخت و برخی حتی فروردین را هم پرداخت کرده اند، افزود: در سال ۹۸ کمترین اعتراضات پرستاری را داشتیم. قصد ما حل مساله است نه پاسخ دادن.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه معاونت درمان همواره می کوشد تا با تعامل مشکلات را برطرف کند، در ادامه خاطرنشان کرد: هدف ما کاهش مشکلات پرستاری است تا آنها در اتمسفر بهتری فعالیت کنند.
دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه رویکرد ما همیشه حمایت بوده است، گفت: برگزاری جلسات با حضور نظام پرستاری، مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس دانشکده پرستاری میتواند مسیری را برای همفکری و هم افزایی فراهم کند.
وی با بیان اینکه از دادن تشویقی مهم تر استخدام نیروهای پرستاری است، ادامه داد: البته پس از جذب ایجاد اطمینان و حفظ آینده شغلی برای پرستاران مهم است. امروز می توان و باید کوشید در ایام کرونایی شماری از پرستاران را استخدام کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه نظام پرستاری باید از ابزار صنفی خود برای جذب پرستاران استفاده کند، افزود: خدمات پرستاری در خارج از ایران قیمت بیشتری دارد.
دکتر کوهپایه زاده یادآور شد: باید نسبت به ایجاد وفاق تیمی تلاش کرد و از این جلسات در جهت هم افزایی فکری استفاده کرد.
در ادامه دکتر قنبری گفت: در این دانشگاه ۳۵۲۰ تخت فعال و ۴۷۴۲ پرستار و ماما(۲۸۲۱ پرستار، ۲۷۰ ماما و ۹۵۷ کمک پرستار) وجود دارد از این تعداد ۱۶۰۰ نفر در بخش ستاره دار در ۱۷ بیمارستان فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: با شروع کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایران معاون توسعه با هماهنگی رئیس دانشگاه اعلام شد هر چه نیرو می خواهید جذب کنید و شماری از نیروها که در آزمون استخدامی پذیرفته شده بودند اما سازمان سجش اعلام نکرده بود به ورت قرارداد ۸۹ روزه جذب شدند و هم اکنون ابلاغ پیمانی آنها زده شد.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه در این دانشگاه کارانه و اضافه کار از ابتدا از یکدیگر جدا بود، گفت: این دانشگاه از معدود دانشگاهها در سطح کشور است که کارانه و اضافه کار با اختلاف ۲ تا ۳ ماه پرداخت می کند پیش از این ۴.۵ میلیارد بابت اضافه کار پرداخت میشد اما در اسفند ماه ۲۶ درصد به علت احکام افزایش یافت.
دکتر قنبری با اشاره به برگزاری هر ۲ تا ۳ ماه یکبار رئیس دانشگاه به مترون بیمارستانها افزود: می توان در این جلسات نظام پرستاری هم اضافه کرد.
وی با بیان اینکه در این دانشگاه ۷۵ درصد درآمد بین پرستاران و ۲۵ درصد به پشتیبانی تعلق میگیرد، خاطرنشان کرد: پرستاران آوای سلامت در این دانشگاه بالغ بر ۸۰۰ نفر است.
سپس دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه در این دانشگاه نیروهای پرستاری بشدت تحت حمایت است، گفت: حتی در سال ۹۸ تشویقی کرونا داده شد تا به آنها اطمینان خاطر داده شود همچنین در سطح مدیر عاملی مترون بیمارستان به عنوان شخصیت حقوقی حضور دارد در این دانشگاه ضریب نیروی انسانی با افیکیسی بهتر است هم اکنون نیروها در اورژانس افزایش یافته و کارانه متفاوت از بخش کار و اضافه تر است.
وی با تاکید بر ضرورت اعمال حمایت صنفی برای پرستاران افزود: باید در حرفه پرستاراخلاق حرفه ای پررنگ تر و بیشتر کار شود همچنین باید در سطح معاونت پرستاری و نهاد صنفی برای هم افزایی برنامه ریزی شود.