شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی موافقت قطعی فعالیت دانشکده داروسازی در پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران را صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده یکشنبه بیست و هشتم اردیبهشت ۱۳۹۹ در آیین اعلام این خبر، اظهار کرد: امروز بعد از گذشت پنج سال تلاش موافقت قطعی دانشکده داروسازی پردیس بین الملل صادر شده؛ این دستاورد حاصل تلاش همه عزیزانی است که در این دوران مسئولیت داشتند.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به هدف هر چه راهنمایی ها صحیح تر باشد، فرصت از دست رفته کمتر می شود، افزود: پیوستن دکتر وطن آرا به دانشگاه علوم پزشکی ایران و انتصاب ایشان به ریاست دانشکده داروسازی پردیس بین الملل در دی ماه ۱۳۹۷ موجب شد تا این مسیر سریعتر طی شود.
وی گفت: با صدور این موافقت قطعی، هویت دانشکده داروسازی تایید شده و این شروعی جدید است تا با اراده ای بیشتر به سراغ توسعه دانشکده برویم.
دکتر کوهپایه زاده افزود: دانشکده داروسازی بر اساس یک برنامه استراتژیک به اینجا رسیده و لازم است برای از این به بعد یک برنامه استراتزیک پنج ساله جدید طراحی شود؛ برنامه ای که توجه ویژه ای به آموزش، پژوهش، ارتباط با صنعت و توسعه خدمات داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: این برنامه ۵ ساله به تایید هیات رییسه دانشگاه خواهد رسید تا به عنوان یک تکلیف قانونی با تغییر دولت و اشخاص روند رو به رشد دانشکده متوقف نشود.
دکتر کوهپایه زاده همچنین تاکید کرد: ضروری است فعالیت داروسازانی که در ذیل سایر دانشکده ها فعالیت دارند، در مسیر دانشکده داروسازی قرار بگیرد و با هماهنگی موجب هم افزایی و تقویت دانشکده داروسازی شوند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: حمایت ها همچنان باید از دانشکده داروسازی ادامه داشته باشد تا با همدلی که در این دانشکده جوان وجود دارد، شاهد موفقیت های بیشتری در آینده باشیم.
در ابتدای این آیین دکتر علیرضا وطن آرا؛ رییس دانشکده داروسازی نیز ضمن تشکر از حمایتهای رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ایران و تلاش های دکتر سید احمد احمدی که مدتی مسئولیت دانشکده را بر عهده داشتند، گفت: جلب اعتماد دانشگاه و وزارت بهداشت برای صدور موافقت قطعی مرهون زحماتی است که همکاران بنده در دانشکده داروسازی انجام داده اند.
وی با بیان اینکه ما برای تسهیل در دریافت موافقت قطعی هیچ کار اضافه ای انجام نداده ایم و فقط برای رسیدن به استانداردها تلاش کردیم، افزود: در این مدت مدام از سوی شورای آموزش داروسازی و تخصصی پایش می شدیم و زمانیکه دکتر اصغری به اینجا آمدند، تشخیص شان این بود که این دانشکده ظرفیت خودش را پیدا کرده است.
دکتر وطن آرا در ادامه گفت: آنچه که تا الان انجام شده تلاش برای به رسمیت شناختن دانشکده داروسازی به عنوان یک بازیگر در عرصه آموزش کشور بوده اما همچنان تعهداتی به وزارت بهداشت داریم.
وی افزود: ساختار تشکیلاتی دانشکده هر چه زودتر باید تصویب شده تا جایگاه معاونت ها و دپارتمان های دانشکده به شکل رسمی درآیند و همچنین جایگاه دانشکده نیز در دانشگاه تثبیت شود.
دکتر وطن آرا از توسعه فضای فیزیکی دانشکده به عنوان دیگر تعهد دانشکده یاد کرد و افزود: متعهد هستیم فضای آموزشی دانشکده داروسازی را حداقل به هشت هزار متر برسانیم.
وی گفت: در حال حاضر هجده نفر به عنوان هیات هلمی با دانشکده داروسازی همکار دارند و این تعداد باید حداقل به بیست و پنج نفر برسد تا بار فعالیتهای آموزشی و پژوهشی به خوبی بین آنها تقسیم شود.
وی با اشاره به ضرورت ترمیم نیروی انسانی در دانشکده داروسازی، افزود: در مورد کارکنان اداری هم در مضیقه هستیم، به ویژه تعداد کارکنان در اداره آموزش کافی نیستند.
دکتر وطن آرا با بیان اینکه اگر تجهیزات پژوهشی دانشکده کامل شود، فعالیتهای پژوهشی در جایگاه خوبی قرار خواهد گرفت، افزود: تحقق ایده آموزش از طریق فضای مجازی، با شیوع کرونا تسریع پیدا کرده و ضبط با کیفیت آموزش ها در تابستان آغاز خواهد شد و انشالله محتوای خوبی تا پایان تابستان آماده می شود.
وی از اعتباربخشی فعالیتهای آموزشی به عنوان یکی از برنامه های دانشکده داروسازی در سال ۱۳۹۹ خبر داد و افزود: جلسات کارگروه مربوطه به طور هفتگی در حال برگزاری است و خوشبختانه تا استانداردهای مورد نظر خیلی فاصله نداریم.
دکتر وطن آرا در پایان اظهار امیدواری کرد که دانشکده داروسازی بتواند در سال ۱۳۹۹ دستاوردهای بیشتری برای دانشگاه علوم پزشکی ایران کسب کند و در حوزه ارتباط با صنعت بتواند به عنوان یک الگوی موفق در بین دانشکده های داروسازی معرفی شود.
تهیه خبر: دزفولی