دکتر کوهپایه زاده : در راستای ارائه خدمات نظام سلامت؛ دانشگاه علوم پزشکی ایران آمادگی راه اندازی کلینیک های مجازی را دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : کارگروه بررسی راه اندازی کلینیک های مجازی روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ با حضور دکتر گل پیرا؛ مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه ، دکتر توکلی؛ معاون درمان و سایر اعضا در سالن شورای ستاد مرکزی برگزار شد.
در ابتدا دکتر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: مسئله اساسی راه اندازی کلینیک های مجازی و انجام ویزیت های از راه دور است که با توجه به بحران پیش آمده ، این مهم ضروری به نظر می رسد .
وی افزود : در این مبحث ، بررسی دو موضوع زیرساخت و تکنیکال حائز اهمیت است.
سپس رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: با توجه به اثرات روانی شیوع ویروس کرونا و کاهش مراجعات مردمی به مراکز درمانی ، لازم است هر چه سریعتر این طرح بر اساس یک پروتکل مشخص اجرایی شود.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به وجود زیر ساخت های لازم برای عملیاتی کردن پلتفرم ویزیت های مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: امید است از این فرصت پیش آمده بتوانیم به عنوان یک خدمت نظام سلامت در آینده نزدیک بهره برداری نماییم .
در ادامه ، مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت ضمن ابراز خرسندی از پیگیری دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای این طرح ، خاطر نشان کرد: راه اندازی کلینیک های مجازی از حدود چهار سال پیش همزمان با بررسی پرونده های الکترونیک در دستور کار بود که بروز بحران کرونا سبب تسریع در اجرایی کردن بسیاری از تصمیمات از جمله این امر شد.
دکتر گل پیرا تصریح کرد: با توجه به احساس ترس مردم و کاهش مراجعات بیمارستانی در زمان شیوع کرونا ، این
دستاورد ها می تواند کمک کننده باشد.
ایشان بر تشکیل کمیته های کارشناسی جهت بررسی و تعیین تکلیف مجوزها، شناسایی صلاحیت کادر درمان، تعیین تعرفه ویزیت های مجازی، حفظ امنیت اطلاعات ، رعایت موارد قانونی و اخلاقی و ارتقاء کیفیت ویزیت ها تاکید کرد.
وی نقش دانشگاه علوم پزشکی ایران را در این زمینه مهم برشمرد.
دکتر گل پیرا اعلام کرد : با توجه به اهمیت موضوع ، راه اندازی کلینیک های مجازی و ویزیت از راه دور می تواند در رشته هایی نظیرداخلی، غدد، روانپزشکی ، هماتولوژی ،مشاوره پزشکی و... آغاز شود.
لازم به ذکر است اساتید و متخصصین حاضر در جلسه پیشنهادات و راهکارهای خود را جهت عملیاتی نمودن طرح ، تسریع در اجرای کار و رفع موانع حقوقی بیان کردند .
در پایان مقرر شد نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران با هماهنگی حوزه معاونت درمان و همکاری وزارت بهداشت ، موانع و چالش های موجود را بررسی نمایند و اقدامات لازم را جهت اجرای سریع این پلتفرم انجام دهند.
همچنین برای شروع کار در دانشگاه ، یک تیم تکنیکال با محوریت گروه بهداشت (تخصص زنان) ،غدد و روانپزشکی ایجاد شود .
تهیه خبر : رهنورد