رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد :اساتید طب سنتی متناسب با شرایط بیماران در نقاهت گاه ها از روش های طب سنتی برای بهبود حال بیماران استفاده میکنند.
دکتر یوسفی در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه همکاری با حوزه درمان بیماری کرونا در حال حاضر در قالب سه طرح تحقیقاتی پیگیری می شود، گفت : این طرح ها متناسب با تصمیم معاونت پژوهشی اولویت بندی شده است که در حال حاضر دو طرح وارد مراحل اجرایی شده است و یک طرح نیز در مرحله تصویب قرار دارد.
وی افزود :علاوه بر این تغذیه و مشورت های لازم برای بهبود حال بیماران ارائه شده است و دستور العمل تغذیه برای بیمارستان ها ارسال شده است.
دکتر یوسفی عنوان کرد :همچنین با همکاری سازمان نظام پزشکی راهنمایی بالینی تهیه و به معاونت درمان ارائه شده است تا راهکار های لازم در حوزه استفاده از روش های طب سنتی به پزشکان عمومی ارسال شود.
وی با اشاره به اینکه ۱۲کلیپ ویدئو در آرشیو روابط عمومی از پیشنهادات اساتید طب سنتی در حوزه بیماری کرونا تهیه شده است، اظهار کرد : همچنین تعداد زیادی برنامه رسانه ای در تلویزیون و رادیو به منظور آگاهی بخشی به مردم نیز تهیه و پخش شده است.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد :پیشنهاد مکتوبی در خصوص ایجاد شرایط حضور اساتید طب سنتی بر بالین بیماران کرونایی داده شده است که به دفتر طب ایرانی و از آنجا به ستاد ملی مقابله با کرونا فرستاده شده تا با یکسری شرایط، همکاران طب سنتی در کنار همکاران طب رایج بتوانند از روش های مکمل برای بهبود حال بیماران استفاده کنند که این اقدامات نیازمند مجوز وزارت بهداشت است.
{jcomments on}