دکتر مقتدایی از معرفی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای دومین سال متوالی در رتبه بندی تایمز ، بعنوان برترین دانشگاه کشور و خاورمیانه در دستیابی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در این دوره از رتبه بندی تایمز ۷۷۶ دانشگاه از ۸۵ کشور جهان حضور دارند دانشگاه علوم پزشکی ایران با رتبه ۵۵ برترین دانشگاه کشور شد. امسال در مجموع ۱۷ دانشگاه از ایران در این رتبه بندی حضور دارند.
۱۷ دانشگاه ایرانی حاضر در رتبه بندی اثرگذاری دانشگاهها در دستیابی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد، شامل دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه الزهرا، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه تبریز، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دانشگاه فسا، دانشگاه کاشان، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی، دانشگاه کردستان، دانشگاه شهید باهنر کرمان هستند.
رتبه بندی تایمز دانشگاههای تایمز میزان مشارکت های دانشگاه ها را در دستیابی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل اندازه گیری می نماید که شامل اهداف ۱۷ گانه ۱-عدم فقر ۲- عدم گرسنگی ۳- سلامتی و رفاه ۴-کیفیت آموزش ۵-برابری جنسیتی ۶-آب سالم و بهداشت ۷- انرژی پاک و مقرون به صرفه ۸- اقدام مناسب و رشد اقتصادی ۹- نوآوری در صنعت و زیرساخت ها ۱۰-کاهش نابرابری ها ۱۱-شهرها و جوامع پایدار ۱۲-تولید و مصرف توام با مسئولیت ۱۳-اقدام در جهت آب و هوا ۱۴- حیات زیر آب ۱۵-حیات روی زمین ۱۶-صلح عدالت و نمادهای اجتماعی قدرتمند ۱۷-مشارکت در دستیابی به اهداف می باشد.
به نظر می آید در رتبه بندی تایمز ۲۰۱۹ برای اولین بار، تنها ۱۱ هدف مورد سنجش قرار گرفت که دانشگاه علوم پزشکی ایران حائز رتبه ۴۱ در میان ۴۶۷ دانشگاه از ۷۶ کشور و در جهان گردید، اما امسال تمام ۱۷ هدف مورد سنجش قرار گرفت و این بار نیز علیرغم افزایش چشمگیر دانشگاه هایی که در این رتبه بندی حضور پیدا کردهاند، دانشگاه علوم پزشکی ایران حائز رتبه ۵۵ در میان ۷۶۶ دانشگاه از ۸۵ کشور جهان شد. هر چند رتبه دانشگاه علوم پزشکی ایران از نظر عددی امسال نسبت به سال گذشته از نظر عددی ۱۴ واحد افزایش داشته ولی با مقایسه افزایش بیش از ۳۰۰ واحدی در تعداد دانشگاه هایی که امسال نسبت به سال گذشته در این رتبه بندی حضور دارند و همچنین ارتقاء چشمگیر رتبه دانشگاه در اکثریت شاخص ها پیشرفت قابل ملاحظهای در این رتبهبندی داشته است که نشان از اهتمام دانشگاه در جهت تامین نیازهای سلامتی و رفاه و پوشش همگانی سلامت در جامعه دارد.
دکتر مقتدایی معاون بین الملل دانشگاه ضمن تبریک این دستاورد ارزنده به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران، این موفقیت را حاصل تلاش همه هیئت محترم رئیسه، اساتید، کارمندان و دانشجویان عزیز دانست و اذعان داشت که این مهم نتیجه زحمات دانشگاه و تلاش مجدانه همه همکاران معاونت بین الملل و حمایت های ریاست محترم دانشگاه در جمع آوری، پایش و ثبت و پیگیری اطلاعات بوده است