مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه گفت: تمام شرکتهای تولیدکننده محصولات خوراکی الزاما" باید بیش از گذشته موارد بهداشتی را الگو قرار دهند و کارکنان خود را از نظر کووید ۱۹ غربالگری نمایند.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مدیر نظارت بر غذا و محصولات خوراکی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه طی نامهای به تمام شرکتهای تولیدکننده صنایع غذایی در استان آنها را ملزم به رعایت اصول بهداشتی بیشتر و کنترل ایمنی کارکنان در خصوص کووید ۱۹ کرد.
وی گفت: با توجه به شیوع بیماری جهانی کووید ۱۹ و مشکلات و عوارض ناشی از آن بدینوسیله مقتضی است درخصوص اخذ مجوزهای قانونی شروع فعالیت از مراجع ذیصلاح، نسبت به تشدید و تداوم کنترل و مراقبتهای بهداشتی تمام کارکنان و غربالگری افراد مشکوک به کووید ۱۹ و حفاظت فیزیکی اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام داده و نتیجه آن را به صورت مکتوب به این مدیریت اعلام نمائید. /ع