قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شناسایی ۴۴۱۶ مورد فرد مشکوک کرونایی در سطح مناطق زیر پوشش دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: این افراد برای بررسی بیشتر به مراکز سطح یک خدمات ارجاع شدند.
سیدکاظم فرهمند در گفتوگو با وب دا، با بیان اینکه در غربالگریها بحث پیگیری بیماران یکی موارد بسیار مهم بوده و قطعاً عدم دقت لازم در این مهم منجر به ایجاد مشکل و چالش خواهد شد خاطر نشان کرد: از این تعداد برای ۸۴۱ نفر نسخه پزشک تجویز شده و تعداد ۴۹ نفر هم در بیمارستانها بستری شدند.
وی با تاکید بر اینکه وضعیت جسمانی بیماران باید بهصورت مستمر توسط مراقبین سلامت بررسی و اعلام شود خاطر نشان کرد: غربالگری خانوادههای هرکدام از این افراد مشکوک باید به سرعت انجام شود تا انتقال ویروس را به سایر اعضای خانواده شاهد نباشیم.
وی با بیان اینکه داروخانههای امام و هلال احمر داروهای بیماران سرپایی ویروس کووید-۱۹ را ارائه می دهند خاطر نشان کرد: اگر بیماران مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته داشته باشند پذیرش نسخه باید صورت پذیرد و قبل از آن ثبت در سامانه بشود.
قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه میزان سهمیه دارو در هر استان براساس آن چیزی است که در سامانه ثبت میشود، تاکید کرد این مهم به این علت است که نیاز دارویی استان اعلام شود تا مشکلی در بحث کمبود انواع دارو، بهویژه داروی بیماران خاص همچون کروناییها شاهد نباشیم.
{jcomments on}