به گزارش وب دا، نسرین علیزاده ضمن تشریح گزارش عملکرد گروه بهبود تغذیه جامعه همزمان با شیوع کرونا ویروس، اظهار کرد: در اسفندماه ۲۱۱ نفر به صورت حضوری مشاوره تغذیه گرفته اند.
وی با بیان اینکه در راستای برنامه کنترل و پیشگری بیماری ویروس کرونا (covid-۱۹) گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت فعالیت های خود را مطابق دستورالعمل های کشوری، آغاز کرده است، اضافه کرد: در این مدت چهار دستورالعمل کشوری مراقبت های تغذیه ای در بیماری ویروس کرونا به شهرستان ها ابلاغ شد.
وی به تهیه، تکثیر و توزیع چهار پمفلت آموزشی با موضوع کرونا، مکمل ویتامین D، توصیه های تغذیه ای در بیماران تنفسی و توصیه های تغذیه ای در بیماران تب دار اشاره کرد و ادامه داد: همکاری کارشناسان تغذیه ستادی در برنامه های نظارتی، بازدید و آموزشی در شهرستان ها صورت پذیرفت.
علیزاده شرکت در برنامه های تلویزیونی و رادیویی در خصوص تغذیه در پیشگیری از کرونا و ایمنی مواد غذایی هنگام شیوع ویروس کرونا و تولید محتوا برای رسانه و شبکه های مجازی را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این واحد عنوان کرد.