معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برخی از کلینیک ها و آزمایشگاه ها ادعایی مبنی بر تشخیص و درمان بیماران کرونا دارند تاکید کرد: در حال حاضر تنها یک آزمایشگاه مرجع تشخیص کرونا در دانشگاه فعال است.
دکتر شاپور بدیعی در حاشیه نشست کارگروه مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در صورت افزایش مراکز آزمایشگاهی به طور حتم به اطلاع عموم مردم خواهد رسید تصریح کرد: درمان بیماران مبتلا به کرونا نیز بر اساس دستورالعمل های خاص و در کلینیک ها و مراکز درمانی مشخصی در حال انجام است.
مسئول کارگروه مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه درمان های جانبی که در برخی از رسانه ها و فضای مجازی منتشر شده است نیز قابل استناد نیست تصریح کرد: تا زمانی که روش های درمانی بر اساس مشاهدات و بررسی های علمی و آزمایشگاهی نباشد نمی توان ادعایی مبنی بر درمان بیماری داشت.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شهروندان برای انجام تست کرونا از طریق نظام ارجاع به آزمایشگاه هدایت می شوند خاطر نشان کرد: شهروندان با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، کلینیک ها و مطب های دولتی و خصوصی در صورت دارا بودن علائم بیماری بر اساس دستورالعمل های ابلاغی به سطح دو خدمات ارجاع و در صورت نیاز برای تشخیص بیماری به آزمایشگاه ارجاع می شوند.
دکتر بدیعی با تاکید بر اینکه شهروندان اطلاعات خود را تنها از طریق رسانه های رسمی دریافت کنند و به هیچ عنوان از روش های درمانی و یا پیشگیرانه کرونا که پیشنهاد شده است استفاده نکنند گفت: متاسفانه مواردی مشاهده شده است که استفاده از داروهای گیاهی توصیه شده موجب مشکلات و بیماری برای افراد شده است.
{jcomments on}