قائممقام دانشگاه علوم پزشکی قم خبرداد
افتتاح بیمارستان امیرالمومنین(ع) قم تا ۱۰ روز آینده
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۶۰ میلیارد تومان برای راهاندازی بیمارستان امیرالمومنین(ع) جذب شد، ما از همان روزهای نخست شروع کردیم به خرید تجهیزات و هماکنون دیزل و ترانسها به بیمارستان دادهشده و تا ۱۰ روز آینده این بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی افتتاح میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم،
دکتر علی ابرازه در گفتگو با خبرنگاران گفت: متاسفانه روند شیوع کرونا در قم در حال حاضر افزایشی است، اما بستری شدن مردم کمتر شده، بنابراین تهران هم بر اساس تعداد بستریها آمار افراد را اعلام میکند.
وی افزود: در بحث کرونا امنیت روانی مردم بسیار مهم بوده و اهالی رسانه این امنیت روانی را با صداقت و موارد موردنیاز مدیریت کردند.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه بیمارستانهای خصوصی نیز در این وضعیت همگام ما بودهاند، گفت: در ۳۰ بهمن نخستین مورد بیماری کرونا در قم کشف شد و این به جهت درایت همکاران ما در بیمارستان بود.
دکتر ابرازه گفت: ۳۰ دقیقه پس از مشخص شدن نمونه مثبت اولیه بلافاصله از طریق رسانهها به مردم اعلام شد.
وی ادامه داد: ما در عرض چند روز بیمارستانهای مختلفی را با این اوضاع همراه کردیم و در اوایل با توجه به اینکه پیشبینی میشد روند صعودی مبتلایان ادامه داشته باشد، در همان اوایل بیمارستان شهید بهشتی هم به چهار بیمارستان دیگر اضافه شد.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم مطرح کرد: هیچ مقاومتی از سوی مطبها، بیمارستانها و درمانگاهها ندیدم، اگر الگوهایی مانند ایتالیا و چین را بررسی کنیم، به این نتیجه میرسیم که در روند درمان، استان قم از این الگوها وضعیت بهتری داشت.
وی یادآور شد: با توجه به کمبود نقدینگی در کشور، کارکنان و پرستاران ما معوقاتی دارند و بعضاً این معوقات تا پنج ماه نیز هست، در این رابطه و به جهت انگیزه کارکنان، اعتبارات خوبی جذب شد و توانستیم معوقات کارکنان را پرداخت کنیم و در روزهای آینده کارانه پزشکان نیز پرداخت خواهد شد.
دکتر ابرازه خاطرنشان کرد: اکثر کشورهای دنیا و همچنین همسایگان ما با این ویروس دستوپنجه نرم میکنند و به همین دلیل واردات مواد از کشورهای دیگر متوقفشده و به همین دلیل در برخی مواقع در تامین منابع دچار مشکلاتی بودیم، البته شاهد کمبودهایی بودهایم، اما هیچگاه به صفر نرسید.
وی ابراز کرد: ۶۲۴ هزار ماسک در داروخانههای استان توزیع شد و بالغ بر ۲۰۰ هزار خانوار و هر خانوار چهار یا پنج عدد ماسک بهاضافه محلول ضدعفونیکننده به کمک بسیج و سپاه توزیع شد که مجموع ماسکهای توزیعشده در خانوادهها بالغبر یکمیلیون بود.
دکتر ابرازه اضافه کرد: ۶۰ میلیارد تومان برای راهاندازی بیمارستان امیرالمومنین(ع) جذب شد، ما از همان روزهای نخست شروع کردیم به خرید تجهیزات و هماکنون دیزل و ترانسها به بیمارستان دادهشده و تا ۱۰ روز آینده این بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی افتتاح میشود.
وی افزود: بیش از ۲ هزار نفر از بیماران ترخیص شده پیگیری شدند و روند بهبودی آنها پایش و به خانوادههای آنها توصیههای لازم برای قرنطینه کردن این عزیزان ابلاغ شد.
قائممقام دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: مرکز مجتمع یاوران مهدی(عج) نیز به همت سپاه پاسداران دائر شده و بیمارانی که نیاز به خدمات درمانی دارند به این بیمارستان منتقل میشوند و ۷۰۰ تخت در این مجتمع مستقرشده است.
وی ادامه داد: در تامین داروهای موردنیاز تاکنون برای بیماران بستری انجامشده و در ادامه تامین این داروها برای بیماران سرپایی در حال انجام است.
دکتر ابرازه مطرح کرد: در چند روز گذشته ابلاغ وزیر بهداشت در بسیج ملی برای مقابله با کرونا انجام شد، در پی این ابلاغ ما به دنبال این هستیم که در خانه و یا مراکز ۱۶ ساعته خدمات دارودرمانی به مردم ارائه دهیم تا وضعیت حاد نشود.
وی یادآور شد: در بیمارستانها تاکنون کمبود پزشک نداشتیم و هرکس از کارگران تا پرستاران و پزشکان اگر غیبت غیرموجه داشته باشند، به کمیته تخلفات معرفی خواهند شد.
قائممقام دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: ما اخطارها و الزامات موردنیاز را به مردم اعلام کردهایم و در کمیتههای بحران استان نیز این موارد گفتهشده و غیر از صنوف اساسی، برای سایر صنوف دستور تعطیلی صادرشده و از طریق دستگاههای ذیربط این امر از امروز بهصورت جدی پیگیری شده است.
وی ابراز کرد: تعطیلی حرم حضرت معصومه(س) و جمکران امروز در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر نیز این اماکن متبرکه بسیار خلوت است، اما امروز نامه بسته شدن این اماکن بهصورت رسمی صادر شد.