معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: استفاده از ماسک برای خانواده فرد مبتلا به کرونا و تیم پزشکی که با بیمار سروکار دارد ضروری است و عموم مردم می توانند صرفا با رعایت بهداشت فردی و شستشوی دست ها از خود در برابر بیماری محافظت کنند.
به گزارش وب دا، دکتر بدیعی، در خصوص بیماری کرونا ابراز کرد: شتشوی دست ها به منظور آلوده نشدن مخاط بدن با ویروس کرونا یکی از بهترین راههای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا است.
وی افزود: حضور کمتر در مجامع پر ازدحام نیز می تواند مانع ابتلا به بیماری کرونا شود بنابراین در موارد غیر ضروری از حضور در مراکز پر ازدحام پرهیز شود.
دکتر بدیعی با اشاره به اینکه استفاده از ماسک برای عموم مردم ضرورتی ندارند علاوه براین در صورت مرطوب شدن این ماسک زمینه انتقال ویروس بیشتر فراهم خواهد شد؛ بیان کرد: ماسک های معمولی حداکثر دو ساعت و ماسک های n۹۵ نهایت شش ساعت قابلیت استفاده دارد.
وی با تاکید براینکه ساخت ماسک از طرف مردم با دستمال کاغذی و یا پارچه های نانو صرفا زمینه ابتلا به ویروس را به دلیل مرطوب نگه داشتن فضای جلوی دهان فراهم خواهد کرد، ادامه داد: ماسک ها در شرایط بخصوصی در کارخانه ها تولید می شود بنابراین ماسک های دست ساز قابلیت جلوگیری از انتقال بیماری را ندارند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید کننده ماسک نیست بلکه همانند سایرین مصرف کننده است، اظهار کرد: تهیه ماسک برای محیط های بیمارستانی که با بیمار سروکار دارند ضروری است بنابراین مردم ضمن شستشوی دست ها باید از حضور در مکان های شلوغ و پر از ازدحام پرهیز کنند.
وی با بیان اینکه رابطین بهداشت به خصوص در مناطق حاشیه شهر خانه به خانه برای آموزش های لازم به مردم حاضر می شوند، گفت: در حال حاضر ۴۰۰ تخت با تجهیزات کامل آماده بستری مبتلایان به کرونا در مشهد است علاوه براین در صورت نیاز ده درصد ظرفیت هر بیمارستان در اختیار ارائه خدمت به بیماران کرونا قرار خواهد گرفت .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه علایم بیماری کرونا شبیه به بیماری انفولانزا و یا سرماخوردگی است اما اگر فردی دچار تنگی نفس شدیدی شد که قبل از این اتفاقات با این مشکل روبرو نبوده است حتما باید به مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه کند، ابراز کرد: تمام افراد خانواده بیمار، تذکرات و آموزش های لازم را دریافت می کنند و به محض تماس مردم برای بیان موارد مشکوک به این بیماری شماره تلفن و آدرس خانواده در بانک اطلاعاتی ثبت می شود تا در صورت بروز بیماری در اطرافیان فرد بیمار به موقع به آنها رسیدگی شود.
وی با تاکید براینکه تجویزات طب سنتی در خصوص درمان بیماری کرونا صرفا باید به صورت آکادمیک و علمی باشد و مردم نباید به توصیه هایی که در فضای مجازی می شود توجه کنند، خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند آخرین اطلاعات را در زمینه بیماری کرونا از نشانی
http://hcamp.mums.ac.ir/index.php
دریافت کنند.
{jcomments on}