رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: یکی از الزامات اقتصاد مقاومتی این است که افراد کارآفرین و خلاق را برای حیطه های مختلف تربیت کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه ضمن گرامی داشت روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی بیان کرد: یکی از الزامات اقتصاد مقاومتی ، تربیت افراد کارآفرین و خلاق در حیطه های مختلف است .
وی گفت: با توجه به شعار اقصاد مقاومتی در چند سال اخیر و در راستای سیاستهای کشور ، تفکر کارآفرینی ، خلق ارزش و ثروت در دانشگاه ایران آغاز شده است و استقلال و خودکفایی در حوزه سلامت به عنوان یک هدف استراتژیک دانشگاه مطرح است. توجه به اقتصاد مقاومتی ،کارآفرینی و تولید محصولات عرصه سلامت باید در بخشهای آموزشی ، دانشجویی ، اساتید و کارکنان انجام گیرد .
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: برای تولید منابع و درآمدزایی در دانشگاه باید به توسعه کارآفرینی و رویکردهای فناورانه توجه نماییم .
رئیس دانشگاه ایران اظهار کرد: تلاش این است تا سال ۱۴۰۰ بتوانیم اقدامات مناسبی در بخشهای مختلف آموزشی، پژوهشی بهداشت و درمان ، بین الملل و غذا و دارو انجام دهیم.
دکتر کوهپایه زاده اعلام کرد: چندین برنامه در دانشگاه ایران آغاز شده که شامل برنامه بازساختی ، توسعه نانو فناوری و سلامت الکترونیک ، برنامه علوم شناختی و نوروساینس است و در این مسیر مرکز رشد ، شتاب دهنده و اتاق تمیز ایجاد گردیده است.
وی با اشاره گسترش هلال فناوری در دانشگاه افزود: در نظر داریم با همکاری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، کافه ایده را در کتابخانه مرکزی راه اندازی نماییم. همچنین مرکز رشد جامع و سایت کارخانه ای داخل دانشگاه را ایجاد کنیم .
راه اندازی شتاب دهنده طب بازساختی و سلولهای بنیادی و مرکز سلول درمانی در مرکز شهید مطهری ، ایجاد اتاق تمیز بیمارستان علی اصغر از دیگر اقدمات پیش رو دانشگاه ایران است.
وی از توسعه آزمایشگاه جامع دانشگاه در زمینه حمایت از تولید داخلی ، تامین تجهیزات و انجام آزمایشات تخصصی خبر داد و عنوان داشت: پیگیری های لازم برای همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران در بخش تحقیق و توسعه و تولید محصولات طب بازساختی توسط شرکت های دانش بنیان انجام گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطر نشان کرد: جهت حمایت از شرکت های دانش بنیان دانشگاهی با صندوق های شکوفایی ، نوآوری و صندوق های خصوصی ، رایزنی های لازم صورت گرفته است و به منظور فراهم آوردن فرصت های کارآفرینی برای اساتید و دانشجویان از هم اندیشی و مشارکت بین دانشگاهی استفاده کردیم.
ایشان تمرکز بر حیطه کارآفرینی در جهت تحقق کامل اقتصاد مقاومتی را بسیار موثر دانست و تاکید کرد: برای حل مسائل تخصص کافی نیست بلکه همفکری ، مشاوره ، مشارکت بین رشته ای و انجام کار تیمی لازم است.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به برگزاری سومین هکتون در اسفندماه سال جاری، افزود: در برنامه عملیاتی سال ۹۹ ، افزایش تعداد دوره های آموزشی و ابزاهای تشویقی در حیطه کارآفرینی جهت ترغیب کارکنان در دستور کار است.
تهیه خبر : رهنورد