معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، اقدامات انجام شده در این حوزه را جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پیرو شیوع ویروس کرونا در کشور چین و عدم ابتلا هموطنان ایرانی، دکتر عشرتی ؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان داشت: در این راستا، در معاونت بهداشت اقداماتی صورت گرفته است که از آن جمله می توان به برگزاری سمینار بیماری های تنفسی در دی ماه و سمینار احتیاطات همه جانبه با تاکید بر شستن دستها در آذر ماه اشاره کرد.
دکتر عشرتی بیان کرد: کیت های حفاظت در برابر بیماری های تنفسی و ضدعفونی کننده های سطوح و دست تهیه شده است.
وی افزود: مدل های آموزشی بیماری های تنفسی ارائه شده و به تمام مراکز بهداشت و شبکه های بهداشت و درمان تابعه، وضعیت آماده باش اعلام گردیده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از ارسال دستورالعمل کشوری پیروی کرونا به مراکز تحت پوشش خبر داد و خاطر نشان کرد: این ویروس معمولاً میتواند با ایجاد مشکلات خفیف تا متوسط در دستگاه تنفسی فوقانی مانند سرماخوردگی باعث بیماری شود.
وی اشاره کرد: علائم ویروس کرونا شامل آبریزش بینی، سرفه، گلودرد، احتمالاً سردرد و تب است که میتواند تا دو روز ادامه یابد.
دکتر عشرتی در پاسخ به این پرسش که چگونه می توانیم ریسک ابتلا به ویروس کرونا را کاهش دهیم، توصیه کرد: دستان خود را مرتب با صابون بشویید و دهان و بینی خود را هنگام عطسه یا سرفه بپوشانید .
همچنین گوشت و تخم مرغ را کاملا بپزید .
ایشان بر رعایت اصول بهداشتی تاکید کرد و افزود: از افرادی که علائمی شبیه آنفولانزا دارند، فاصله بگیرید و از تماس محافظت نشده با حیوانات وحشی و اهلی خودداری نمایید.
به گفته ایشان بررسی شرح حال سفر بیماران تب دار و دارای علایم تنفسی حاد نقش بسیار مهمی در برنامه پیشگیری و کنترل این بیماری دارد.
تهیه خبر : رهنورد