معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارتباط با پویش کمک به سیل زدگان سیستان و بلوچستان، و مشارکت، همکاری و همیاری اعضای خانواده علوم پزشکی اصفهان در این اقدام انسان دوستانه، متن زیر را در خصوص هزینه کرد کمک های نقدی و غیر نقدی به اطلاع همکاران دانشگاهی می رساند:
" با عرض سلام خدمت کلیه همکاران محترم، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز
ضمن تشکر از مشارکت شما در پویش کمک به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان لازم است به اطلاع برسانم با حضور فعال شما و تعدادی از خیرین خارج از دانشگاه در این اقدام خداپسندانه، تاکنون مبلغی بالغ بر ۲۷۰ میلیون تومان جمع آوری شده است. همچنین در پردیس دانشگاه معادل ۳۰ کارتن اجناس اهدایی شامل آذوقه خشک، وسایل گرم کننده، ۳۰ عدد پتو و مقداری لباس، که اکثرا نو و غیر مستعمل بودند گردآوری و توسط دانشجویان همکار در این امر خیر، بسته بندی و آماده ارسال به مناطق سیل زده گردیده است.
در خصوص نحوه هزینه کرد این مبلغ جلسه ای با حضور خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، آقای دکتر حیدری معاونت بهداشتی، آقای دکتر بهرامی مدیر دفتر رئیس دانشگاه، آقای آقابابائی سرپرست حراست؛ آقای محمد رسول ظهورسلیمانی دبیر شورای مشاورین جوان و اینجانب برگزار شد که در این جلسه از حاج آقا امینی استاد گروه معارف که روز سه شنبه اول بهمن ماه از مناطق سیل زده بازگشته بودند نیز به عنوان فرد آگاه از شرایط و نیازهای اولویت دار منطقه دعوت به عمل آمد تا مشاهدات خود را از مناطق سیل زده اعلام نمایند.
لذا پس از رایزنی با دوستان و همچنین نظرخواهی از آقای دکتر حسین زاده متخصص ژنتیک که اخیرا از مناطق سیل زده بازگشته و مجددا در حال عزیمت به آن منطقه می باشند، توافقات لازم بر اساس نیازها حاصل و مقرر گردید ۳۰۵ عدد پتو به شرکت گلبافت سفارش داده شود، که با توجه به تخفیف هفت میلیون تومانی داده شده توسط این شرکت برای کمک به سیل زدگان، هزینه تامین پتو معادل ۴۹ میلیون تومان تخصیص یابد.
اجناس غیر نقدی و پتوها به عنوان گام اول آماده ارسال به منطقه شد و مقرر گردید توسط آقای دکتر حسین زاده به عنوان نماینده دانشگاه، اقلام مورد اشاره را به نام دانشگاه علوم پزشکی، به یکی از محروم ترین مناطق شناخته شده که دارای تعداد زیادی روستای صعب العبور و دور از دسترس می باشد، ارسال گردد و در میان مردم آسیب دیده این مناطق که در وضعیت بسیار نامناسبی به سر می برند، توزیع گردد.
همچنین پیشنهاد شد سایر مبالغ گردآوری شده که با مشارکت خانواده دانشگاه در حال افزایش می باشد، برای تامین مسکن و محل اسکان محرومین آنجا هزینه گردد، که این موضوع نیز همچنان در حال بررسی و کارشناسی می باشد.
بر اساس مشاهدات همکاران حاضر در منطقه و همانگونه که درکلیپ ها ملاحظه می نمایید، متاسفانه اکثر مردم ساکن در این مناطق، حداکثر محلی که برای اسکان داشته اند شامل یک اتاق حداکثر ۱۶ تا ۲۰ متری بوده است و از آنجا که خانه (اتاق) های ساخته شده عمدتا از نوع خشت و گل بوده، برخی از آنها در این بارندگی به طور کامل از بین رفته اند. همچنین تعداد زیادی از اهالی نیز کپر نشین بوده اند که متاسفانه برخی از این کپرها نیز در سیل و بارندگی اخیر از دست رفته اند.
لذا در جلسه ای که بدین منظور برگزار شد مقرر گردید با احترام به عقاید مردم شریف منطقه و با بهره مندی از تجارب سیل خوزستان، به گونه ای عمل شود که در صورت امکان و پذیرش مردم منطقه، نسبت به ساخت منازلی در همان منطقه، از طریق ایجاد اتاقهایی با ابعاد تقریبی ۲۴ مترمربع، مجهز به سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه در همان فضای اتاق ۲۴ متری برای ایشان اقدام گردد.
مقرر شد این مورد بررسی و برآورد هزینه گردد. همچنین موارد ذیل برای تامین اسکان مردم آن مناطق پیشنهاد شد:
- خریداری خانه های پیش ساخته
- انتقال مصالح ساختمانی و اقدام به ساخت منازل مسکونی با کمک گرفتن از ساکنین منطقه بصورت داوطلبانه یا روز مزد.
- هزینه کرد کمک های نقدی جمع آوری شده برای ساخت منازل در چند روستا با جلب همکاری برخی از اعضای هیات علمی دارای تجربه در این زمینه بصورت تدریجی و با ثبت این منازل با نام بانی خیر و دانشگاه
در پایان ضمن تشکر مجدد از همه همکاران نوع دوست و شریف که همواره مدد رسان دردمندان بوده و می باشند، به استحضار می رساند گزارش گام به گام هزینه کرد کمک های گردآوری شده اعلام خواهد شد. ضمناً از هرگونه کمک فکری و اجرایی در این زمینه استقبال می گردد.
با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده و امید به روزهای بهتر و شاد برای مردم میهن عزیزمان ایران"
دکتر محمد رضا صبری