رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جلسه بورد میکروب شناسی بر توسعه تفکرات فناوری تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این جلسه با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه، دکتر ایراجیان مدیر گروه میکروب شناسی دانشگاه و سایر اعضای بورد مورخ ۳۰ دی ماه در سالن شهید افتخاری دانشکده پزشکی برگزار گردید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه عنوان داشت : افتخار داریم که میزبان شما در جلسه بورد تخصصی میکروبشناسی هستیم ؛ بوردهای تخصصی که به عنوان بدنه علمی و برنامه ریزی آموزشی کشور محسوب می شوند.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: بوردها کمتر مورد توجه قرار میگیرند، امید است روزی فرا رسد که حاکمیت های اجرایی در اختیار بورد ها قرار گیرند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از دانشگاههای بزرگ می باشد که در رشته ها و مقاطع مختلف دانشجو دارد و تبادل نظر با بوردهای تخصصی سبب ارزش افزوده می گردد .
دکتر کوهپایه زاده خاطر نشان کرد: اهمیت بورد در آموزش پزشکی بارز است و آموزش و رکن اصلی خدمات بر پایه پزشکی عمومی می باشد ولی باید این مطلب را مد نظر داشت که متاسفانه در زمان حال پزشکان عمومی انگیزه و اهداف شان با گذشته متفاوت است.
ایشان با اشاره به اینکه بورد میکروبشناسی در طول دوره پزشکی بسیار موثر است ، اظهار داشت: ما تمایل داریم با همکاری شما بتوانیم در کنار برنامه ریزی های دانشگاه به روان شدن کوریکولوم های آموزشی کمک نماییم و با مشارکت یکدیگر آموزش های بین المللی را اجرا نماییم.
وی با اشاره به عدالت آموزشی افزود: براساس سیاستهای اخذ شده، تقسیم بندی و توزیع عادلانه دانشگاه ها بر اساس نیازهای آموزشی مناطق انجام می گیرد.
رئیس دانشگاه تصریح کرد: برای شناخت علمی و درآمدزایی در منطقه باید سهمی از آموزش پسا دکتری داشته باشیم و از ظرفیتهای موجود بهره برداری نماییم .
وی پیشنهاد داد: برای بهره گیری از اساتید و امکانات موجود در بوردهای تخصصی باید به سمت بین المللی سازی رشته ها پیش رویم.
دکتر کوهپایه زاده با تاکید بر توسعه فناوری اظهار داشت : انشاالله با همفکری و دانش فنی بتوانیم در مسیر نوآوری و تولید محصول حرکت کنیم و بدنه فناوری دانشگاه را تقویت نماییم. همچنین به فارغالتحصیلان آموزش دهیم که دید فناورانه داشته باشند.
دکتر کوهپایه زاده ضمن اعلام آمادگی دانشگاه برای پرداختن به این تفکرات محصول محور ذکر کرد: متخصصین میکروب شناسی می توانند منشا اثر در همه زمینه ها باشند و با حضور پررنگ تر، ارزش کار آنها در راستای تامین سلامت مردم دیده شود .
گفتنی است در این جلسه در خصوص کاهش تعداد واحد های نظری و عملی، فراهم آوردن زمینه حضور اعضای هیئت علمی رشته مربوطه در بیمارستان ها به عنوان مسئول فنی، بازنگری برنامه های آموزشی و منابع درسی، تقویت ارتباط علوم پایه و بالینی بحث و تبادل نظر شد.
تهیه خبر : رهنورد