معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران به بیان مهم ترین اقدامات در دست اجرا و انجام شده در این حوزه نیز پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی مظاهری نژاد معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: به طور کلی شرایط بحرانی و مشکلات مالی کشور ما را با محدودیت های خاصی مواجه می کند، اما خوشبختانه دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه تمام مساعدت های لازم را در راستای رسیدن به اهداف و بارگذاری برنامه ها با معاون آموزشی دارد.
یکی ازسیاست های کلی دانشگاه حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم است و ما در این خصوص جلسات متعدد، کلاس ها و واحدهای آموزشی خاصی را تعبیه کرده ایم و در حوزه نانو فناوری افتخارات بسیار خوبی را در دانشگاه داشته ایم. همچنین پژوهش های درخور شایسته ای صورت گرفته و اعضای هیئت علمی خاص، خوب و نخبه ای را جذب کرده ایم.
وی با اشاره به این که ما در حال حاضر سه رشته ارشد تغذیه بالینی، ارشد علوم و فناوری تصویربرداری پزشکی و هوش مصنوعی(PHD )را برای سال آینده تصویب کرده ایم،خاطرنشان کرد: دوره هوش مصنوعی با همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است که این امر به نوبه خود در راستای تعاملات بین دانشگاهی بسیار موثر و مفید خواهد بود.
معاون آموزشی دانشگاه نیز در ادامه اظهارداشت: از دیگر اقدامات خوب ما مدیریت آموزشی تصویب دوره(MPharm) برای دانشجویان خارجی بوده که رضایت آنها را جلب کرد، از دیگر اقدامات مطلوب ما افتتاح Network classroom برای اولین بار در کشور بود که در پی آن تمام کلاس های دانشگاه به صورت شبکه توسط معاونت آموزشی دانشگاه مدیریت می شود.
وی راه اندازی سعاد۲(سامانه عملکرد ارزش یابی اعضای هیئت علمی دانشگاه) را از دیگر اقدامات معاونت آموزشی برشمرد و افزود: از دیگر اقدامات ما عقد تفاهم نامه های مشترکی بوده که با دانشگاه های صنعتی شریف، تربیت مدرس و بزودی علامه طباطبایی صورت خواهد گرفت. گفتنی است معاونت آموزشی دانشگاه با دانشگاه های مذکور در تعامل است و جلسات مشترک مطلوبی را برگزار می کند.
وی با اشاره به این که دستورالعمل پایان نامه های دانشجویان نهایی و در شورای آموزشی دانشگاه نیز مصوب شده، تصریح کرد: از دیگر اقداماتی که انشاله در شورای دانشگاه هم مصوب خواهد شد دانشگاه نسل سوم است که در واقع از اساتید بازنشسته دانشگاه برای آموزش افراد مسن جامعه استفاده خواهد شد. این کار به نوع خود برای اولین بار در کشور در حال انجام است، تفاهم نامه امان با دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری دانشگاه،شهرداری و وزارت بهداشت در حال صورت گرفتن است که ابن مهم می تواند به عنوان یک کار بسیار ارزشمند تعاملات اجتماعی ما را افزایش خواهد داد.
دکتر مظاهری نژاد اقدام ارزشمند دیگر معاونت آموزشی را برگزاری دوره (HMBA) دانست که برای اولین بار توسط دبیرخانه استعدادهای درخشان نیز انجام شده و هم اکنون در حال اجرا است. همچنین از دیگر اقداماتی که با همکاری این دبیرخانه انجام شد تهیه و تنظیم اساس نامه اختصاصی شورای مرکزی المپیادهای علمی بود.
طبق گفته این مقام مسئول از دیگر اقدامات طراحی، برنامه ریزی و برگزاری رویداد بین المللی(RC۶۶) WHO بود که در ایران انجام شد که همکاری دانشجویان استعداد درخشان ما در این رابطه مثال زدنی بود و با هماهنگی های خوب انجام شده در این راه دانشجویان ما بسیار موفق بودند. در مرکز آموزش مجازی هم اتفاق شایسته افتتاح استودیو تصویربرداری معاونت آموزشی در سالن همایش های رازی بود که این امر امکانات خوبی را برای مجازی سازی فایل های آموزشی در پی داشت.
دکتر مظاهری نژاد بیان داشت: ما بیش از ۶۷ساعت ضبط و ویرایش صدا در اتاق آکوستیک داشتیم ضمن این که بیش از ۳۲ فیلم آموزش در قالب کمتژیا( اسلاید و صدا) و ۶پروسیجر پزشکی عمومی و ۲۰ محتوای آموزشی CPC از ۲۰ جلسه گروه داخلی بیمارستان حضرت رسول در آموزش های مجازی راه اندازی شده است.
دانشگاه علوم پزشکی ایران بیشترین میزان فراخوان را در کشور به خود اختصاص داده است.
وی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران بیشترین میزان فراخوان را در کشور به خود اختصاص می دهد که این امر با هماهنگی و همکاری وزارت بهداشت صورت گرفته است. نکته مهم دیگر راه اندازی سامانه حق التدریس اساتید است که انشاله به زودی افتتاح خواهد شد تا بر اساس آن میزان پرداختی اساتید بهتر و با فرآیندهای شفاف تری ارائه شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان نیز یادآور شد: طی نشست های متعدد با معاونت پژوهشی دانشگاه ده حوزه سرآمدی دانشگاه اعلام شد و ما نیز دراین راستا در حال فعالیت هستیم تا بتوانیم دانشگاه را برای خروجی بهتر به این سمت سوق دهیم و در راستای حرکت دانشگاه به سوی دانشگاه نسل سوم گام های محکم تری برداریم.