مراسم معرفی و تقدیر از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران صبح امروز با حضور دکتر ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در سالن همایش های رازی دانشگاه برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ در این مراسم که حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از معاونان و مدیران و اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه نیز در آن حضور داشتند؛ علاوه بر تقدیر از اعضای هیات علمی و دانشجویان پژوهشگر و مقاله برگزیده از واحدهای فناوری، طرح بین المللی، طرح ارتباط با صنعت، اختراعات، مرکز تحقیقاتی، داور و کارشناس پژوهشی و مجله برگزیده دانشگاه در سال ۱۳۹۸ هم تقدیر شد.
در بخش اعضای هیات علمی پژوهشگر برگزیده، براساس معیار بیشترین مقاله در مجلات Q۱ با عنوان نویسنده اول یا مسوول دکتر سعید مهرزادی، استادیار داروشناسی مرکز تحقیقات علوم دارویی رازی و دکتر علی شاکری زاده، استادیار فیزیک پزشکی دانشکده پزشکی هر یک با هشت مقاله و دکتر مهدی کریمی، استادیار نانوفناوری پزشکی دانشکده فناوری های نوین پزشکی با شش مقاله معرفی و تقدیر شدند.
در بخش عضو هیات علمی پژوهشگر جوان (زیر ۳۵ سال) برگزیده براساس همین شاخص هم دکتر سعید مهرزادی تقدیر شد.
در بخش مقاله برگزیده هم براساس شاخص بیشترین استناد در اسکوپوس به مقاله منتشر شده در مجلات Q۱ که نویسنده اول یا مسوول وابستگی دانشگاه علوم پزشکی ایران را دارد، مقاله احسان دهدشتیان (نویسنده اول)، دکتر سعید مهرزادی، دکتر اعظم حسین زاده، دکتر مجید مصفا و دکتر مسعود ناصری پور (نویسنده مسوول) با عنوان Diabetic retinopathy pathogenesis and the ameliorating effects of melatonin; involvement of autophagy, inflammation and oxidative stress که در شماره ۱۹۳مجله Life Science منتشر شده و ۳۹ استناد کسب کرده به عنوان مقاله برگزیده معرفی و تقدیر شد.
در بخش عضو هیات علمی با H-Index بالاتر از ۱۵ در اسکوپوس تا سال ۲۰۱۸ - با این شرط که در سال های قبل معرفی نشده باشند - دکتر آرش طهرانی بنی هاشمی، استادیار اپیدمیولوژی دانشکده پزشکی و دکتر سید عباس متولیان، دانشیار اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت با H-Index هجده و دکتر روشنک رضایی کلانتری، استاد مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت، دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی، دانشیار چشم پزشکی دانشکده پزشکی، دکتر محمدرضا وفا، استاد علوم تغذیه دانشکده بهداشت و دکتر حمیدرضا پازکی طرودی، دانشیار فیزیولوژی دانشکده پزشکی با H-Index هفده موفق به کسب عنوان برتر شدند.
در این بخش همچنین از دکتر فرناد ایمانی، استاد بیهوشی دانشکده پزشکی، دکتر مهدی فرزادکیا، استاد مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت، دکتر مریم کاشانیان استاد زنان و زایمان دانشکده پزشکی با کسب H-Index شانزده و دکتر علی شاکری زاده استادیار فیزیک پزشکی دانشکده پزشکی و دکتر منصوره سلیمانی استاد علوم تشریحی دانشکده پزشکی با کسب H-Index پانزده هم تقدیر شد.
در بخش مجله برگزیده سال هم که معیارانتخاب آن نمایه شدن در پایگاه های معتبر علمی بود
مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران که در سال ۲۰۱۸ در اسکوپوس نمایه شده تقدیر شد.
در بخش دانشجویان پژوهشگر هم از دکتر مسعود بهزادی فر، مهدی صفدریان، پارسا پناهی، محمد امین جولانی تقدیر شد.
از بین واحدهای فناور دانشگاه هم در محور شرکت دانش بنیان تولیدی طرف قرارداد از لحاظ بیشترین فروش محصول از روناش تکنولوژی پارس با محصول پودر فوق جاذب رطوبت برای استفاده در محصولات آرایش- بهداشتی و در محور شرکت دانش بنیان نوپای طرف قرارداد از لحاظ بیشترین فروش محصول از شرکت زیست آزمای پزشکی با محصول دیسپنسر سرنگ همیلتون نانوذرات تقدیر شد.
در محور واحدهای فناور طرف قرارداد با دانشگاه که موفق به کسب گواهی نامه بین المللی شدند از لحاظ بیشترین فروش شرکت ویراطب جراح با دستگاه مش گرفتو صفحه مش و در محور واحد فناور دانشجویی طرف قرارداد از لحاظ بیشترین فروش از شرکت آزما فن پروران با نرم افزار انبارداری آزمایشگاه براساس وب تقدیر شد.
ESBL-E. Coli طرح بین المللی برگزیده سال ۹۸ دانشگاه هم طرح نظارت جهانی سه چرخه ای به منظور تعیین شیوع
با قرارداد یک میلیارد و ۶۰ هزار ریالی (گرنت پژوهشی از منابع بین المللی) بود که توسط دکتر علی مجیدپور استاد بیماری های عفونی اجرا می شود.
از بین طرح های ارتباط با صنعت هم از طرح بررسی اثر مهارکننده امپاگلیفلوزینبر عملکرد دیاستولی قلب و پارامترهای بیوشیمی عملکرد کلیه در مبتلایان نارسایی کلیه (دکتر محمد ابراهیم خمسه) به دلیل بیشترین اعتبار جذب شده از بخش خصوصی تقدیر شد.
مخترعان برگزیده دانشگاه هم در محور پتنتهای خارجی ثبت شده به نام دانشگاه دکتر شیما توکل، استادیار مرکز تحقیقات سلولی مولکولی و دکتر معصومه زحمتکشان، استادیار دانشکده فناوری های نوین بودند.
در بخش مراکز تحقیقاتی برگزیده دانشگاه هم مرکز تحقیقات سلولی و ملکولی (دکتر محمد تقی جغتایی) و مرکز تحقیقات علوم مدیریت و اقتصاد سلامت (دکتر عزیز رضاپور) و مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت (دکتر مرضیه مولوی نجومی) و مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو (دکتر علی نشاسته ریز) تقدیر شدند.
در بخش داور و کارشناسی پژوهشی برگزیده سال ۹۸ هم دکتر مرتضی اشرفی(داوری تخصصی اخلاق در پژوهش) و زهرا کردلو، معاون توسعه و ارزیابی تحقیقات (کارشناس ستادی برگزیده براساس نظر کمیته داوران) و مژگان تابان (کارشناس برگزیده براساس نظر کمیته داوران) تقدیر شدند.
تهیه خبر: شمس