گردهمایی فعالان حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت شب یلدا، عصر یکشنبه با حضور رییس و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در تالار اجتماعات ساختمان مرکز اطلاعات و کتابخانه دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر جلیل کوهپایه زاده، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران طی سخنانی در این مراسم با تشکر از برگزارکنندگان اظهار داشت: از حضور در جمع نوآوران دانشگاه و این قبیل دورهمی ها که باعث همدلی بیشتر می شود به هر بهانه ای که باشد استقبال می کنم.
وی با بیان این که برون رفت از شرایط فعلی اقتصادی کشور در گرو توجه به کارآفرینی و خلق ثروت است، اظهار داشت: امیدوارم با راه اندازی مراکز رشد جدید و شتابدهنده ها در حوزه هایی مثل نانومدیسین، پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی، بسترهای توسعه نوآوری و کارآفرینی را در دانشگاه فراهم کنیم.
کوهپایه زاده با اشاره به طرح ایجاد زیرساخت های جدید فناوری و نوآوری در قالب هلال فناوری دانشگاه گفت: با اجرای این طرح ها طی ماه های آینده در کنار سازه های جدید فناوری شاهد گسترش فضای نوآوری در دانشگاه خواهیم بود.
وی در عین حال تاکید کرد: دشوارتر از احداث ساختمان های هلال فناوری تغییر نگرش افراد نسبت به اهمیت فناوری و نوآوری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه با اشاره به طراحی سه برنامه فناورانه در دانشگاه در حوزههای نانو پزشکی، طب ترمیمی و نوروساینس و علوم شناختی با محوریت سه نفر از اساتید دانشگاه اظهار داشت: تلاش داریم این برنامه ها را به سه فناوری دیگر از جمله سلامت دیجیتال گسترش دهیم.
دکتر امید پورنیک، مدیر فناوری دانشگاه هم در سخنانی با اشاره به این که به رغم توسعه روزافزون حرکتهای فناورانه و نوآورانه در فضای دانشگاه هنوز بسیاری افراد با ضرورت این قبیل فعالیتها آشنایی ندارند از فعالان حوزه فناوری در دانشگاه خواست با عملکرد موفق خود، این بخش از دانشگاهیان را نیز با جریان فناوری همراه کنند.
وی از تلاش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در راستای افزایش مراکز رشد و شتابدهنده های دانشگاه و تکمیل اکوسیستم فناوری و نوآوری خبر داد و گفت: با حمایت ریاست دانشگاه
علوم پزشکی ایران توانسته ایم منابع اولیه اجرای سه پروژه هلال فناوری دانشگاه را جذب کنیم و گروه های کاری جدید را در حوزه های مختلف فناوری از قبیل طب بازساختی شکل داده ایم.
پورنیک با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای تفکیک منابع فناوری دانشگاه از منابع عمومی اظهار داشت: بزرگترین مشکل ما در حال حاضر کمبود منابع انسانی است که امیدوارم با کمک تک تک شما بتوانیم این کمبود را برطرف کنیم.
در ادامه این مراسم، دکتر بهمن ناصرالاسلامی، عضو هیات علمی و پژوهشگر دانشگاه دوبلین ایرلند در سخنرانی خود به الگوی همکاریهای دانشگاه و صنعت در اتحادیه اروپا به ویژه جمهوری ایرلند پرداخت.
اجرای موسیقی زنده، برگزاری مسابقه ایده پردازی و نوآوری، شعرخوانی و اجرای استندآپ کمدی از دیگر برنامه های این نشست بود.