معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص جزئیات طرح هر خانه یک پایگاه سلامت گفت: در این طرح که از اول آذر در سه استان به صورت آزمایشی به اجرا درمیآید ۲۰ میلیون سفیر سلامت در خانوادهها انتخاب و آموزش میبینند.
دکتر علی رضا رییسی در گفتگو با وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: سه موضوع پیشگیری و اقدامات پیشگیرانه، درمانهای اولیه و کمکهای اولیهی درمانی و نیز خدمات توانبخشی به ویژه برای بیماران مزمن، را محور آموزشهای این افراد ذکر کرد و گفت: آموزشها به صورت رایگان صورت میگیرد.
وی یادآور شد: این طرح از سوی سازمان بهداشت جهانی با استقبال زیادی مواجه شده است.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه تعداد خانههای بهداشت عشایری تا پایان سال آینده به ۳۶۰ واحد میرسد افزود: این خانهها با ساختار فیزیکی کانکسهای پیشرفته با تجهیزات استاندارد راهاندازی میشود.
دکتر رییسی ادامه داد: در این خانههای بهداشت سیار ۲۶۰ بهورز از میان خود عشایر انتخاب و گزینش میشوند و آموزش میبینند تا به عشایر کوچرو خدمات بهداشتی درمانی ارائه دهند.
دکتر رئیسی در بارهی طرح بیمهی بازماندگان از بیمهها گفت: برای افراد کمبضاعتی که هنوز تحت پوشش هیچ بیمهای نیستند طرح بیمهی درمانی در نظر گرفته شده که بر اساس تعرفههای دولتی و بر مبنای وسع افراد، بیمه میشوند.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح، تمام افراد کشور زیر پوشش بیمهی سلامت قرار میگیرند که در مراجعه به مراکز درمانی مشکلی نداشته باشند و پس از این هیچ شهروندی بدون بیمهی درمانی نخواهد بود.
وی یادآور شد: در شروع طرح تحول، ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمهی سلامت قرار گرفتند اما هنوز هم در حاشیه شهرها و مناطق کمتر برخوردار، افرادی باقیماندهاند که پوشش بیمهای ندارند و به همین جهت، طرح بیمهی بازماندگان نیز اجرایی میشود.
{jcomments on}