روز سه شنبه ۹۸/۰۸/۱۴ در راستای ارتقا و افزایش تعاملات برون سازمانی، دکتر علی نجفی سرپرست مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان همدان در معیت معاونین خود، در دفتر باب الحوائجی رئیس ناحیه دو آموزش و پرورش استان همدان حاضر و از نزدیک با هم به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان همدان، در این نشست دکتر نجفی ضمن قدردانی از مساعدت ها و همکاری های روسا و معاونین این ناحیه، آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان را یک خانواده ی صمیمی در کنار هم خواند و افزود: همواره معتقدیم که این دو در کنار هم، با تعامل و همفکری سبب ارتقا جایگاه نظام تعلیم و تربیت خواهند شد و هیچ گاه از هم جدا نبوده و نخواهند بود. وی جبران کسری معلمان در آموزش و پرورش را وظیفه دانشگاه فرهنگیان برشمرد و گفت: باید زمینه ی لازم برای جذب دانشجو معلمان بیشتر را فراهم کرده و نیاز آموزش و پرورش را به معلم جبران نماییم و برای همیشه این دغدغه را از بین ببریم و این مستلزم توسعه ی زیرساخت های آموزشی و خوابگاهی این دانشگاه است.
باب الحوائجی رئیس ناحیه دو آموزش و پرورش استان همدان نیز کاهش نیروی آموزشی در مناطق را بد توصیف کرد و عنوان نمود: البته این کاستی نباید جذب شتابزده را به دنبال داشته باشد و خرسندیم از اینکه دانشگاه فرهنگیان مقصد و میزبان نخبگان و نفرات برتر کنکور سراسری شده و این نوید بخش آینده ای روشن برای نظام تعلیم و تربیت خواهد بود. ایشان به زیرشاخه های سند تحول بنیادین هم اشاره و تربیت معلم را یکی از وظایف شاخص و خطیر دانشگاه فرهنگیان برشمرد و اظهار داشت: تربیت نیروی جوان و بالنده و تزریق معلمان جوان به بدنه ی آموزش و پرورش سبب پویایی و تحرک است.
انعقاد تفاهم نامه همکاری در بحث کارورزی، بحث نیروهای مامور و فضاهای آموزشی نیز از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.