رییس دانشکده طب مکمل و ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آماده بهره برداری بودن ۴ سلامتکده طب سنتی در مشهد خبر داد.
دکتر مهدی یوسفی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: به منظور دسترسی عموم مردم به خدمات تخصصی طب سنتی و مکمل تا کنون چهار سلامتکده طب سنتی با مدل مشارکت بخش خصوصی و دانشکده طب مکمل و ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شده و چهار سلامتکده دیگر نیز آماده بهره برداری است.
وی خاطر نشان کرد: در کلینیک ها و سلامتکده های طب ایرانی و مکمل تمامی خدمات مورد نیاز توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارائه می شود.
رییس دانشکده طب مکمل و ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر خدمات طب ایرانی و مکمل در دو کلینیک واقع در بیمارستان امام رضا(ع) و قائم(عج) و چهار سلامت کده با حضور دانش آموختگان این رشته و اعضای هیات علمی ارائه می شود خاطر نشان کرد: تلاش می شود به منظور گسترش خدمات و افزایش دسترسی مردم به خدمات استاندارد، تعداد سلامتکده های طب سنتی در مشهد افزایش یابد.
دکتر مهدی یوسفی در خصوص سابقه فعالیت دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این دانشکده از سال ۸۹ با مصوبه شورای دانشگاه فعالیت خود را آغاز نمود و در این مدت ۱۰ دوره پذیرش دانشجو برگزار شده است و در حال حاضر ۶۰ دانشجو در حال تحصیل و ۸ نفر نیز دانش آموخته شده اند.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دانش آموختگان مقطع پزشکی عمومی می توانند برای ادامه تحصیل وارد این دانشکده شده و در یک مدت ۴ تا ۵ ساله در مقطع دکترای تخصصی طب ایرانی دانش آموخته شوند اظهار داشت: در حال حاضر ۱۳۰ دانش آموخته طب سنتی در کشور فعالیت می کنند و ۶۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته محل نیز در حال تحصیل هستند.
{jcomments on}