به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر طاهر در پاسخ به خبر نگار روابط عمومی دانشگاه در مورد اهداف بازدید از سلف دانشجویی گفت: هدف از این بازدیدهای هفتگی، نظارت بر فرآیند پخت و پز، سرویس دهی، کیفیت و کمیت غذای دانشجویی است.
رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: دریافت مواد مغذی مناسب، تهیه غذای مناسب و خوش طعم و قابل قبول، ایجاد محیطی لذت بخش و مطلوب برای صرف غذا، تامین غذای مناسب برای دانشجویان و کارکنان، مهمترین انتظار از، چشم انداز مدیریت خدمات غذایی است.