دکتر حسین خنیفر در نشستی به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، ضمن اشاره به اهمیت ورزش و تربیت بدنی در روایات و کلام مقام معظم رهبری، بر لزوم ترویج و نهادینه سازی ورزش و تربیت بدنی در میان دانشجومعلمان و سراهای دانشجویی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه در زندگی کنونی گرفتار آسایش شدیم و آرامش از دست دادیم، خاطر نشان کرد: با ماشینی شدن تمام امور ضمن ورود التهاب و افسردگی از ورزش و سادهترین آنها پیادهروی دور و محروم شده ایم.
رییس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اثرات مفید ورزش درسلامتی زندگی، تصریح کرد: عدم جنب و جوش در زندگی شهری بیشتر و در زندگی دانشجویی بدتر شده است، مسئولان باید با تمهید امکانات و وسایل ورزشی در سراها و فضاهای دانشجویی ورزش را نهادینه کنند.
وی با تاکید بر تاثیر امید و ورزش در زندگی انسان ها، اضافه کرد: اگر بخواهیم دانشگاه را ورزیده کنیم خودمان هم باید با دانشجویان ورزش کنیم گرچه اولویت ایجاد امکانات با دانشجویان است.
معاون دانشجویی: اهتمام در برنامه های تربیت بدنی با اولویت ورزش صبحگاهی و همگانی
دکتر انصاری راد معاون دانشجویی با بیان اینکه در حوزه معاونت دانشجویی پس از فراهم کردن امکانات برای استقرار دانشجویان به دنبال نهادینه سازی فعالیت های تربیت بدنی در سراهای دانشجویی هستیم، گفت: به دنبال کسب سلامت جسمانی، سلامت در تمام ابعاد از جمله بعد معنوی، بهداشت روانی، رفتارهای اجتماعی و سلوک با سایر دانشجویان در سراها و یادگیری موثر اتفاق خواهد افتاد.
وی با تاکید بر همیت سلامت جسمانی و روانی دانشجومعلمان اظهار کرد: ما در معاونت دانشجویی و اداره کل تربیت بدنی به دنبال ترویج سبک زندگی و زیست مناسب، ارتقاء نشاط و شادابی در دانشگاه، اجتماعی و مهارتی شدن دانشجویان و آموزش رقابت سالم از طریق تربیت بدنی هستیم.
دکتر انصاری راد با بیان اینکه با افزایش ظرفیت دانشجو معلمان نیازمند تلاش و اهتمام ویژه برای کسب استانداردهای مناسب و تحقق اهداف در بخش تربیت بدنی هستیم، اظهار کرد: راه اندازی تیم های کوهنوردی و پیاده روی با اولویت ورزش صبحگاهی و ورزش همگانی در پردیس ها و مراکز در دستور کار این معاونت است.
معاون دانشجویی توجه به ساحت زیستی و بدنی را برای تربیت معلم تمام ساحتی ضروری دانست و افزود: در تمام رفتارهای ما سلامتی جسم منعکس می شود و بدون آن به سمت افسردگی و انزوا سوق پیدا خواهیم کرد.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی: اهمیت دادن به برنامه های تربیت بدنی به تربیت معلم شش ساحتی کمک می کند
دکتر محمدی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه اهمیت دادن به برنامه های تربیت بدنی به تربیت معلم شش ساحتی کمک می کند، بر نهادینه سازی جریان فعالیت های ورزشی در تربیت معلم تاکید کرد.
وی علت عدم استقبال مردم از ورزش را نا اگاهی درباره ورزش و تاثیرات ان دانست و افزود: متاسفانه در مراکز آموزشی ساختار به گونه ای است که اطلاعات ما را در این خصوص افزایش ندادند و به درستی برای پرداختن به این موضوع برانگیخته نشده ایم.
دکتر محمدی مهمترین اشکال در نظام تعلیم و تربیت را لحاظ نکردن نیازهای مخاطبین و دانشجویان در برنامه های درسی برشمرد و تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته ورزش بستر آموزش بوده و از آن به عنوان یک ابزار برای پرداختن به تمام ابعاد از جمله آموزش؛ عاطفه، ادراکی و شناخت استفاده می شود.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه پتانسیل های ورزشی را باید هم در حوزه دانشجومعلمان و هم کارکنان آزاد کنیم، خاطر نشان کرد: اولویت و ترجیح آموزش بر ورزش در محیط های آموزشی باعث ایجاد محیطی خشک و بی روح خواهد شد و مخاطب علاقه مند به حضور در آن نیست.