ظهر چهارشنبه مورخ ۱۳ شهریور ماه دانشگاه هنر میزبان دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاونین ایشان جهت عقد تفاهم نامه ای در راستای آغاز همکاری های مشترک بود.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه هنر: در ابتدای جلسه دکتر سلطانی توضیحاتی در مورد تاریخچه و شکل گیری دانشگاه هنر جهت آشنایی هر چه بیشتر حاضرین ارایه دادند. دکتر کوهپایه زاده نیز پس از معرفی همراهان خود به همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با چند دانشگاه دیگر اشاره کرده و گفتند نوع همکاری با توجه به توانمندیهای دانشگاههای دیگر و نیاز دانشگاه علوم پزشکی تعریف شده است. به طور مثال ارتباط شکل گرفته با دانشگاه شریف در حوزه ی معاونت پژوهشی و با دانشگاه هنر در حوزه ی معاونت فرهنگی و اجتماعی است. ایشان در ادامه به ایجاد رشته های جدید بین دانشگاهی اشاره کرده و گفتند این رشته ها باید کاربردی باشند نه سمبلیک، ایشان به نیازهای روحی و روابط بین انسانی اشاره کرده و گفتند از آنجا که جنس فعالیت در دانشگاه علوم پزشکی با سلامتی در ارتباط است و سلامت روحی در بیشتر موارد می تواند در سلامت جسم تاثیرگذار باشد به دنبال تغییر در فضاهای خود هستیم به طور مثال طی تحقیقات انجام شده بازسازی چند واحد اورژانس قدیمی تاثیر بسزایی در بهبود مراجعه کنندگان به این بخش داشت. در ادامه ی جلسه دکترسلطانی به معرفی رشته های دانشگاه هنر پرداخته و گفتند رشته هایی نظیر طراحی صنعتی، معماری داخلی ، نقاشی و... رشته هایی هستند که در طراحی فضاهای مختلف درمانی و رشته هایی نظیر تاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی و... در بخش آموزش دانشجویان رشته های پزشکی می توانند موثر باشند. دکتر موسوی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه ، تاثیر تلفیق هنر با علم پزشکی را بسیار تاثیرگذار دانسته و گفتند نیاز پزشکی به هنر به مراتب بیشتر از نیاز هنر به پزشکی است. ایشان به برنامه ی (تولید از تخریب) اشاره کرده و گفتند این برنامه با همکاری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران،شریف و هنر می تواند گامهای بزرگی در تولید، ایجاد بازار کار و همچنین مسایل زیست محیطی بردارد.
دکترشفایی معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی ایران به توجه خود به مسایل فرهنگی اشاره کرده و گفتند فعالیتهای هنری دانشجویان، توسط کانونهایی اداره می شود که بزرگترین مشکل آنها یافتن اساتید و مدرسهای مجرب جهت آموزش رشته های مختلف هنری به دانشجویان علوم پزشکی است که با شکل گیری و آغاز همکاری فی مابین این موضوع به دست متخصصین امر سپرده خواهد شد.
دکتر جمشیدی رییس دانشکده ی طب ایرانی ضمن تقدیر از آرامش حاکم در فضای جلسه ، هنر را در ایجاد آرامش بسیار تاثیرگذار دانسته و گفتند استفاده از رنگها و طراحی ها می تواند تاثیر بسیار زیادی در روند بهبود و یا حتی تشدید بیماری داشته باشد. ایشان به معرفی عمارت مشیرالدوله که امروزه تبدیل به دانشکده طب ایرانی شده پرداخته و گفتند تصمیم بر این است که قسمتی از این فضا به عنوان موزه طراحی شود که مرمت و بازسازی آن نیاز به متخصصین این حوزه دارد که دانشگاه هنر می تواند در این امر یاریگر باشد.
در ادامه دکتر صابری ،روانپرشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی به درمان کودکان اوتیسم اشاره کرده و گفتند بخشی از روند درمان این بیماران ، هنر درمانی است که می توان با تعریف پایان نامه ها و پژوهشهایی در این زمینه به راه کارهای تازه ای دست یافت.
این دیدار با معرفی رابطین ، امضای تفاهم نامه و بازدید حاضرین از مجموعه ی پردیس باغ ملی به پایان رسید.