مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد رهبری معاونان، مدیران و اساتید روز سه شنبه ۱۲ شهریور ماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری؛ این مراسم به همت هیاتهای مذهبی دانشگاه در ساعت ۱۱:۳۰ صبح از مزار شهدای گمنام آغاز شد. بعد از پیوستن دسته های عزاداری در محل مزار شهدای گمنام دانشگاهیان همنوا با مداحان اهل بیت (ع) پس از طی طریق در محوطه دانشگاه در مسجد امام حسین (ع) گرد هم آمدند و پس از نوحه خوانی، عزاداری و سینه زنی به یاد همه مصائب شهدای کربلا، آن امام عزیز و یاران با وفایش به سوگ نشستند.
سپس حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی در سخنان خود گفت: ملت ایران هر چه دارد چه در دنیا و چه در آخرت از حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است. اگر بالاترین نعمت خداوند متعال برای انسان نعمت هدایت است و این نعمت را با ارسال پیامبران بر ما تمام کرد، آنچه که این نعمت را برای ما پایدار کرده و پایدار خواهد کرد قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است و ما هر چه داریم از اوست ملت ایران اگر در طول تاریخ توانسته است در مقابل یاوه گویان و ناملایمات مختلف این روزگار ثابت و استوار بماند به برکت نهضت امام حسین (ع) است همه قیام هایی که ملت ایران در طول تاریخ داشته با پرچم حضرت اباعبدالله الحسین بوده است، بنابراین اگر در همه عمر عزاداری امام حسین (ع) را انجام دهیم باز کم است. و این عزاداری ها به منزله یک سرمایه بزرگ برای ملت ایران بشمار می آید که هرساله آن را تجدید می کند چرا؟ برای اینکه هر سرمایه ای تمام شدنی است و آغاز و پایانی دارد.
وی تصریح کرد: در مقابل بسیاری از یاوه گویانی که قصد دارند این سرمایه عظیم را به بهانه های مختلف از ملت ایران بگیرند یا کم رنگ کنند باید گفت سرمایه دین و معنویت سرمایه ای است که اگر انسان از آن مراقبت کند نه فقط هیچوقت تمام نخواهد شد بلکه به آن افزوده هم می شود.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در جواب این پرسش که امام حسین (ع) برای چه چیزی قیام کرد می توان گفت که ایشان برای عدالت، آزادگی و آزادی، حذف ظلم از جامعه، امر به معروف و نهی از منکر، حفظ دین و یاد گرفتن ایستادگی در مقابل ظلم قیام کرد اما یکی از عمده دلایل قیام ایشان آموزش دینداری به مسلمانان بود با استفاده از سخنان آن حضرت که فرمود "«الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»
«مردم بنده دنیایند و دین بر زبانشان میچرخد و تا وقتی زندگیهاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیله «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک میشوند.»" یعنی انسانها بنده دنیا شدند. امام حسین (ع) با این سخن حکیمانه خود در واقع جامعه خودش را آسیب شناسی می کند. و به راستی مردم هم عصر خود را می شناخت. حجت الاسلام و المسلمین عیسوی گفت: همه انسانها در طول تاریخ امتحان می شوند با ابزار های مختلف، مردمان آن زمان با امام حسین (ع) امتحان شدند و ما همه می دانیم که امتحان مشقت و سختی و هزینه و پای کار و ایستادگی دارد و برای اینکه از هر امتحانی سربلند بیرون بیاییم باید دارای سرمایه ای باشیم و سرمایه دینداری آن اصل فراموش شده دوران حضرت امام حسین (ع) بود زیرا مردمی که گرفتار چرب و شیرین دنیا شده بودند به حرام خواری افتاده بودند به جایگاهی رسیدند که رضایت دادند به کشته شدن فرزند پیامبر خودشان. کسانی که در دوران پدرش در رکاب حضرت علی (ع) جنگیده بودند ولی با دنیا پرستی تهی از سرمایه دینداری شده بودند. و بی شک منشاء این انحراف دنیا گرایی و نتیجه دنیاگرایی فاصله گرفتن از دین و معنویت دینی است این خطر همیشه برای ما وجود دارد.
وی در پایان سخنان خود گفت: عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین یکی از ثمراتش باید این باشد دائما دینداری خودمان را در معرض آزمایش قرار دهیم و این آزمایش فقط شرکت در این مجالس نیست بلکه نمونه آن هشت سال جنگ تحمیلی بود که ملت ایران با تاسی از مولای خودشان سربلند از آن بیرون آمدند آنجا بود که عیار ملت ایران مشخص شد و یکی از اساسی ترین محور قیام اباعبدالله که باید نسل به نسل انتقال پیدا کند دینداری است و این دینداری ابعاد مختلفی دارد هم فردی و هم اجتماعی که ما باید به همه ابعاد آن توجه کنیم و آن را ارتقا دهیم.
سپس عزاداران با ندای اذان ظهر نماز را با امامت حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه اقامه نمودند.
در انتهای این مراسم عزاداران مهمان سفره حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بودند.